Ele sunt motocicletele de fițe ale vedetelor!

Ele sunt motocicletele de fițe ale vedetelor! E primăvară, cald, și motocicletele au început să vibreze pe șosele. În dorința de a fi inconfundabili și ușor de recunoscut și pe șosele, câțiva cunoscuți proprietari de la noi au dat mii de euro pentru a-și personalize motocicletele.

Paur, solistul unei trupe de istorie în rock-ul româneasc, Antract, are cea mai mare colecție de motociclete din bizz-ul românesc. Toate făcute pe comandă. Pe numele său Paul Popa, rockerul vedeta colecției sale de motociclete este și una dintre cele mai frumoase din țară, după cum se vede. Denumită Precision Eycle Ear Eagle fost realizată de o echipă de faimoși designeri din New Jersey, Statele Unite. Practic, fiecare ieșire a sa crează spectacol în traficul din oraș căci arată într-un mare fel.

Marian Ionescu şi-a luat un Harley Davidson de colecţie, de circa 19.000 dolari! Liderul celei mai populare trupe pop-rock Direcţia 5  trăieşte ca un rock star autentic. Are o întreagă colecție de motociclete și, mai nou conduce unul dintre cele mai făloase Harley Davidson-uri din România. Softail Blackine, una făcută pe comandă, pe care a dat circa 19.000 euro, cat două automobile de clasă medie.

Paur-Antract, Daniel Iancu

 

Cum arată azi Petre Magdin, cel mai cunoscut rocker al anilor ’90. S-a mutat la țară!/FOTO

Ele sunt motocicletele de fițe ale vedetelor! Nicu Covaci are o motocicletă cu un motor de mașină, 2300 cmc

Nicu Covaci nu abandonează la vârsta sa marea sa pasiune, ”călăritul” motocicletelor. Muzicianul are o motocicletă rară, o Honda CBX (ediție limitată), cu șase țevi de eșapament și un Triumph Rocket ce are un motor cât pentru un automobile de teren, 2300 cmc. ”Trebuie mereu să fi stăpân pe situație și atent, când este pe motor” este sfatul artistului pentru iubitorii motociclismului.

Folkistul Daniel Iancu este o prezență aparte pe șosele, fiind unul din ultimii posesori ai unei motocilete cu ataj. El a recondiționat un DNEPR 650 rusesc și l-a pilotat și la câteva concursuri moto de profil

Marian Ionescu, Nicu Covaci și Hrubaru

 

Jean Gavril (FOTO) nu cucerește doar prin textile sale. Mai nou, se folosește și de motocicleta sa originală. Una personalizată de Different Motorcycle, unul dintre cele mai cunoscute ateliere de transformat motociclete de la noi.

Cristi Hrubaru are cea mai mare motocicletă din bizz, un Indian, una dintre cele mai vechi firme de motociclete din SUA. ”Am început timid, cu o rusoaică de 130kg, a urmat o japoneză de 300 kg, acum am ajuns să fac fac echipă cu o americancă adevărată de peste 400 kg”, ne spune fostul „cârcotaș”.

Jolt Kerestely a împlinit azi 87 de ani. Gimnastica, înotul, bicicleta și munca rămân preocupările sale zilnice

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed