Jolt Kerestely a împlinit azi 87 de ani. Gimnastica, înotul, bicicleta și munca rămân preocupările sale zilnice

Jolt Kerestely a împlinit azi 87 de ani. Seniorul muzicii românești, longevivul artist, unul dintre cei mai prolifici compozitori din perioada de aur a muzicii ușoare, își petrecere ore bune în propriul studio de înregistrări din Floreasca. Locul cel mai drag lui, unde, de obicei, își serbează ziua.

”Mulțumesc, sunt destul de sănătos, e răspunsul meu la acestă întrebare pe care o primesc des în ultimii ani”, ne-a răspuns artistul care uimește cu energia sa, vitalitate ținută la cote maxime datorită sportului, făcut în limite recomandate pentru vârsta sa venerabilă. ”Pentru mine nu există sărbători, fiecare zi e frumoasă în felul său- ne spune artistul.-Nu mă despart de gimnastica, fac zilnic, în colțul meu, de la studio”, adaugă maestrul ale căreui piese- circa 600 compoziții-, se găsesc în repertoriile celor mai importanți artiști ai genului.

Cum arată azi Petre Magdin, cel mai cunoscut rocker al anilor ’90. S-a mutat la țară!

Jolt Kerestely a împlinit azi 87 de ani. Cel mai creativ compozitor român din utima jumătate de secol încă muncește

Dintotdeauna atent cu sănătatea, mai ales acum, Zolt Kerestely știe că menținerea unei forme fizice ideală merge mână în mână cu menținerea unui tonus muscular cât mai bun. Din programul său săptămânal intră de înotul la bazin, la clubul Dinamo, situat în imediata apropiere a casei sale, iar, acum, că a venit căldura, își organizează plimbările pe bicicletă, în Parcul Herăstrau din București.

Jolt Kerestely a împlinit azi 87 de ani. Paul Surugiu: ”Aș vrea să pot munci și eu la 87 de ani”

Înaintea pandemiei, autorul a zeci de succese muzicale (amintim inegalabila ”Copacul” interpretată de Aurelian Andreescu ori ”Tăcutele iubiri” cântată de Eva Kiss), Jolt Kerestely eras vizitat an de an, la studioul său și al băiatului  său, Andrei Kerestely,  de mulți artiștii al căror succes  i se datorează într-o mare măsură și sărbătoritului. ”Maestrul Jolt Kerestely este un tată pentru mine, n-am cum să nu fiu alături de el de ziua sa. Aș vrea să pot munci și eu la 87 de ani. Dincolo de genialitatea lui, de faptul că e o legendă și muzica sa va răsuna și peste mii de ani, e fenomenal ca om”, ne spune Paul Surugiu, unul din artiștii care se consideră privilegiați de maestru care a împlinit azi 87 de ani.

Afacerile vedetelor cu haine! Cine are o cifră de afaceri ce bate MILIONUL DE EURO pe an

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed