AcasăMoney&PeopleDorian Popa știe să se vândă! Cere 300.000 de euro să se...

Dorian Popa știe să se vândă! Cere 300.000 de euro să se bată în cușcă cu Cheloo: ”Asta e valoarea mea!”

Dorian Popa a devenit unul din influencerii hotărâți să scoată bani și din piatră seacă. Câștigă din muzică, din YouTube, din propria colecție vestimentară, asocieri de imagine și din construcții imobiliare.

Mai nou negociază cu promoterii popularei ligi de sporturi de contact RXF pentru o eventuală participare la următorul eveniment. Însă prețul cerut de Dorian (34 de ani) pentru o dispută în cușcă i-a lăsat pleplex pe organizatori. E drept, ar accepta o dispută în ring care să rămână  showbizz-ul, împotriva lui Cheloo (Paraziții, FOTO) ori Grasu XXL.  Cât despre onorariu, Dorian i-a cerut organizatorului galei, lui Sebastian Vieru, nu mai puțin de 300.000 de euro.

Dorian Popa știe să se vândă! Cere 300.000 de euro să se bată în cușcă

”În bătaia ce se va desfășura după reguli de arte marțiale mixte, care va implica pumni, picioare, luptă la sol, dar și o condiție fizică bună, pentru cele trei runde a câte trei minute, Dorian Popa este dispus să fie unul dintre combatanți”, a precizat promotorul galei RFX, al cărei următor eveniment va avea loc în primăvara anului viitor.

Dorian Popa știe să se vândă! Cere 300.000 de euro să se bată în cușcă cu Cheloo!

”Eu sunt un pacifist convins și înnăscut. Dar dacă este un business bun, pentru că sunt un businessman convins, dacă e un contract care să-mi onoreze cerințele, mi-aș risca pielea și la propriu și la figurat. De ce nu?”, a spus Dorian Popa care subliniază că estetica sa atletică consolidată  prin mii de ore petrecute în sălile de fitness nu are ca scop fortificarea pentru o eventuală hârjoneală în ring.”Mi s-a părut un business interesant din toate punctele de vedere și un challenge. Nu sunt eu bătăuș și nu promovez chestia asta, dar ăsta este un sport mai presus de orice”, a adăugat Dorian Popa.

În precedentele gale RFX, printre sportivii ce s-au înfruntat, s-a aflat și fostul dinamovist Giani Kiriță care l-a făcut KO pe Andi Constantin, dar și Kamara Ghedi (Alb-Negru) care l-a înfruntat pe Iulian Pitea (participant Survivor, Exatlon).

Cătălin Măruță, anunț emoționat la 15 ani de La Măruță! ”Nu e ușor”

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.