x


  • EUR
    4.7274
    USD
    4.2601
string(16) "instant-articles"

Dragnea anunță o nouă lege: “Vor plăti ca să-i USTURE!”

Liviu Dragnea a declarat, duminică, într-o emisiune televizată, că pot fi aduse produse în ţara noastră în continuare, dar acestea trebuie să fie la aceeaşi calitate ca şi în străinătate.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.05.2019, 5:23

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că săptămâna viitoare va depune la Parlament legea dublului standard, iar cei care vor mai aduce în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor, “vor plăti ca să-i usture”.

 

“Venim aici şi discutăm despre dublul standard şi vreau să vorbesc foarte mult despre asta pentru că e o idee la care eu nu renunţ. Săptămâna viitoare voi depune în Parlament o lege care va revoluţiona acest sistem şi anume legea dublului standard. Cei care vor mai îndrăzni să mai aducă în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor vor plăti ca să-i usture. Asta trebuie să înţeleagă toată lume,a pentru că nu e în regulă. Vor să vină cu produse în România, perfect, dar să vină cu produse de calitate superioară aşa cum e şi la ei în ţară”, a afirmat Dragnea, informează News.ro.