x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Dragoste cu năbădăi! What’s Up i-a cerut mâna iubitei sale, care, l-a dat pe ”mâna” poliției! S-au logodit!

După ce a fost dus la secția de poliție din prea multă dragoste pentru iubita sa, iată că What’s Up și-a luat inima în dinți și a cerut-o de nevastă. Norocoasa, Alice Badea, cea pe care în trecut solistul a agresat-o în plină stradă.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.10.2020, 10:21

La sfârșitul anului trecut cântărețul, pe numele său Marius Marian Ivancea, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, căci s-a năpustit asupra a trei polițiști, asta după ce și-a violentat actuala logodnică, pe Alice Badea.

Chiar ea a sunat la numărul pentru urgențe 112. Artistul ar fi fost violent cu femeia pentru care a divorțat de fosta soție, iar aceasta s-a speriat și a apelat la oamenii legii. Polițiștii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde reclamatul,  Whats Up a devenit agresiv și cucei  trei agenți, astfel că a fost ridicat și dus la Secția 17 Poliție. Unde a devenit și mai agitat și a adus injurii polițiștilor. Ulterior, Alice Badea l-a iertat pe solistui nu a mai depus nicio plângere împotriva acestuia.

Fabian Ghișe a murit la doar 29 de ani! A fost unul dintre cei mai buni violoniști de muzică tradițională, recunoscut chiar și în lumea rockului

”Eu și cu soția suntem foarte bine. Îi zic soția mea, pentru că eu am cerut-o (în căsătorie-n.r.) încă de anul trecut, dar mă rog, ne-am făcut un tatuaj, un fluturaș pe mână. Ăsta e inelul nostru de logodnă”, ne asigură Whats Up că s-au mai liniștit apele în relația sa cu Alice, de aceea au hotărât să facă pasul cel mare. Nu au stabilit încă data nunții, însă s-au logodit, iar modul în care artistul și-a cerut iubita de nevastă, a fost unul special. Cei doi și-au făcut în semn de legământ, câte un tatuaj,, un fluturaș  în loc de inel de logodnă.

Ruby a îmbrăcat rochia de mireasă! Artista s-a căsătorit în mare secret! Din domnișoara Grigore, cântăreața a devenit doamna Grigoriță