Drama neștiută a lui Cătălin Bordea! A fost abandonat de tată, la 2 ani,într-un autobuz. ”Nu am fost un copil dorit”

0
74

Drama neștiută a lui Cătălin Bordea! Îi face pe toți să râdă în show-urile sale însă zâmbetul său ascunde o poveste tristă de viață pe care s-a ferit mereu să spună. Comicul, actor de stand-up comedy, stârnește mereu hohote de râs când povestete despre experiețe din viața sa. Dar ce i s-a întâmplat în copilărie nu e de râs.

Asistentul lui Dan Capatos a provocat de acesta acesta să facă dezvăluiri din viața personală. Așa s-a aflat că Bordea fost abandonat de tatăl său, bunica l-a găsit și, de atunci, acesta l-a crescut. Mama lui Cătălin Bordea avea numai 16 ani atunci când el a venit pe lume și, în dorința de a-l face și pe tatăl său să-și iubească fiul, l-a lăsat în grija tatălui. Care l-a ”uitat”, la doar 2 anișori, în autobuz. ”Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată.

Van Damme o rupe pe manele autohtone! /VIDEO! Clipul candidează la titlul de viralul anului

N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a spus Cătălin Bordea, care a avut …șapte tați. ”Doru Dumitru Dorel (tatăl meu natural), Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat. La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră”, a povestit  Bordea care a subliniat că nu a fost un copil dorit.

O cunoscută diva mondenă a pierdut procesul cu clinica ce i-a mutilat fundul! A cerut 300.000 euro despăgubire!