După exemplul lui Mike Tyson, Sandu Lungu are propria băutură energizantă! ”Am făcut-o cu ce mi-am dorit, vitamine și ginseng”

Lungu, sportiv respectat, cu un palmares impresionant în ring, lăudabil, încă în activitate, la 46 de ani, și-a încercat norocul și în acestă afacere în care ne spune că s-a implicat personal, chiar și în rețeta băuturii.

”A ieșit o băutură nesperat de bună. Nu dă palpitații sau acid, e fără taurină și cofeină. Este produsul meu. L-am făcut cu ce mi-am dorit eu, vitamine și ginseng. Băutura poate fi consumată indiferent ce religie aveți”, a declarat pentru Money& People luptătorul supranumit ”Muntele Bihorului” care a adăugat că, personal, consumă circa 3 doze pe zi.

Radu Almășan împlinește azi 40 de ani! Înainte de Bosquito a fost cameraman la nunți, chiar și înmormântări. ”Îmi câștig banii mei de la 13 ani”

Dincolo de reputația sa sportivă extraordinară, singurul campion mondial al nostru la judo (U20, în 1994), Sandu Lungu are un palmares ce cuprinde lupte în multe circuite de lupte populare la nivel mondial în sporturi de contact.

Însă, în afara ringului, veteranul sportiv s-a dovedit mereu un luptător cu preocupări atipice. Este motociclist, tătic pasionat (are și  gemeni), bun dansator (în urma participării sale la emisiunea ”Uite cine dansează”, Pro TV, s-a ales cu porecla de Sandu Fulgu’) și, mai nou, a debutat ca actor. A fost distribuit în filmul de acțiune ”Back2Back”, în regia lui Alain Depardieu., fratele genialului actor francez Gerard Depardieu.

În urmă cu patru ani, Mike Tyson a venit chiar la București să-și lanseze băutura sa energizantă, intitulată Black Energy, devenită foarte populară în țările est-europene.

Viorel Lis a ieșit să-și sporească pensia la ”păcănele”! A descins în cazino înainte de intrarea în vigoare a carantinei de noapte

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri