AcasăMoney&PeopleRadu Almășan împlinește azi 40 de ani! Înainte de Bosquito a fost...

Radu Almășan împlinește azi 40 de ani! Înainte de Bosquito a fost cameraman la nunți, chiar și înmormântări. ”Îmi câștig banii mei de la 13 ani”

Până să ajungă în  galeria vedetelor, a muncit mult, în slujba lor, de la 13 anișori. Cu mult înainte să înceapă povestea Bosquito, trupa sa, de cum a început cursurile liceale, Radu ”a intrat în pâine”. Însă nu ca solist, ci ca prestator de servicii video și foto, la fel de fel de evenimente. ”Am filmat concerte, nunți, botezuri, chiar și câteva înmormântări”, dă din casă artistul sincer ceva ce niciunul din branșă n-ar recunoaște despre meseria pe care a învățat-o în umbra tatălui său, fost muzician cunoscut în zona Brașovului.

Viorel Lis a ieșit să-și sporească pensia la ”păcănele”! A descins în cazino înainte de intrarea în vigoare a carantinei de noapte

”Așa mi-am câștigat banii mei de la 13 ani”, adaugă Radu care nu va uita niciodată momentul când a apărut prima oară în fața unui public cu emoții, cântând preluări heavy metal, alături de actualul Compact B, Adrian ”Coco” Tinca într-un club din Brașov. A început timid, speriat că va fi linșat de public. Dacă, din fericire, a fost intens aplaudat, nu același lucru s-a întâmplat când a urcat prima oară pe o scenă, în aer liber. Dacă astăzi se bucură de succes, debutul său propriu-zis a fost un fiasco. Radu, adolescentul pletos, cu chitara în brațe, fiind huiduit fără să scoată un acord, ba chiar a fost lovit cu monede. S-a întâmplat la jumătatea anilor ’90 când, la modă fiind formațiile dance, și etno dance, publicul dezvolta un sentiment de adversitate față de imagine de rocker.

După  o pauză de șapte ani, în care a încercat visul american, chiar la Hollywood (a avut și propria-i formație acolo), Radu Almășan s-a întors cu o experiență în show mult mai mare. Dovadă că, exceptând perioada de pandemie, în ultimii ani. Bosquito a susținut un număr record de concerte pentru o trupă românească.

Pandemia i-a luat șansa micuței românce Paula Both să-și facă debutul pe Broadway! 400 de artiști s-au ”bătut” pe rolul său din musicalul ”Legally Blonde”

Ultimele Articole