AcasăMoney&PeoplePandemia i-a luat șansa micuței românce Paula Both să-și facă debutul pe...

Pandemia i-a luat șansa micuței românce Paula Both să-și facă debutul pe Broadway! 400 de artiști s-au ”bătut” pe rolul său din musicalul ”Legally Blonde”

Din păcate, efectele pandemiei, închiderea sălilor de teatru, i-a luat șansa de a fi aplaudată pe scenă, în lumea bună a show-ului, anul acesta.

Paula a făcut luni bune naveta la New York, pentru repetiții la celebrul musical ”Legally Blonde”, în care a obținut un rol. Însă contractul rămâne valabil, așa că, la frageda sa vârstă, ploieșteanca  își trăiește în continuare visul cu ochii deschiși. Unul pe care și l-a dorit realizabil mulți actori și cântăreți români. Dacă toate lucrurile vor fi la locul lor, la nivel medical, din primăvara lui 2021, Paula va fi singura non americancă din distribuția popularului musical, unul de mare succes pe Broadway. În primăvara anului viitor a fost fixată o avanpremieră doar pentru presă, oameni din industrie și celebrități. Iar apoi, se va juca în inima New York-ului de două ori pe zi.

Amânarea stagiunii nu face decât să-I dea un respiro talentatei românce care a urcat pe scenă înainte să vorbească bine. Cântă de la 3 ani, face modeling și teatru de la 10 ani. Nici bine nu a pășit în adolescență, căci charisma și talentul Paulei, i-au adus acestea 60 de trofee în muzică dar și modă. A fost pe podiumuri în toată lumea, New York, Miami, Paris, Londra, Moscova, Sankt Petersburg, Milano, și a pozat pentru multe reviste ca simbol al model pentru copii.

Cristina Joia de la ”Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin! A fost transportată aproape leșinată la Bagdasar Arseni

”Castingul pentru musical a fost online cu sute de concurenți din toata lumea – 400 artiști. A urmat preselecția, tot online, cunoștințe muzicale din musical și ultima etapă a fost interviul din New York unde am câștigat. Am fost aleasă să o întruchipez pe Serena, fiind singura din toata distribuția din afara Statelor Unite. În Romania repet de trei ori pe săptămână în studio, cu profesorul meu, Lucian Darie. La  New York, cât s-a zburat, am avut repetiții de 3 ori pe săptămână, câte 5 ore pe zi”, ne spune Paula.

”Mă mândresc cu titlul ”Little Miss World” câștigat în Grecia -2018 și locul al doilea din 60 de concurente la categoria ”Best Talents”. De asemenea, cu participarea la ”Next Star” și ”The Voice Kids” în România. Sunt extrem de onorată să am privilegiul de a lucra cu profesioniști, atât la canto, cât și pe modelling. Catalina Buzdun- Rafaila, managerul meu, s-a ocupat de toate aparițiile mele în străinatate. Am fost cu ea pe toate podiumurile: New York, Miami, Moscova, Sankt Petersburg, Milano, Paris Londra samd.”, ne spune tânăra care a mai cântat în orașul ce nu doarme niciodată, la La celebrul New York Fashion Week.

Viorel Lis a ieșit să-și sporească pensia la ”păcănele”! A descins în cazino înainte de intrarea în vigoare a carantinei de noapte

 

 

Ultimele Articole