Edi Iordănescu: „Le cer iertare suporterilor, pentru că nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor”

Euro 2024

Selecționerul Edward Iordănescu a declarat după meciul României cu Olanda, că tricolorii părăsesc Campionatul European din Germania „cu capul sus, dar cu sufletul frânt”.

„Plecăm cu capul sus, dar cu sufletul frânt. Am dorit pentru toată emulaţia care s-a creat şi am dat totul ca să mergem mai departe. Închidem o poveste frumoasă. Pentru fotbalul românesc poate fi un nou început. Le mulţumesc băieţilor pentru tot parcursul, au depăşit limita, au rupt bariere, au depăşit aşteptări. Le mulţumesc băieţilor, sunt mândru de ei şi le cer iertare suporterilor pentru că nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul lor. Ei sunt campionii Europei, noi nu suntem”, a spus Edi Iordănescu la Pro Arena.

În conferinţa de presă de după meci, Iordănescu a declarat că are convingerea că naţionala poate să crească şi are mijloacele pentru a obţine calficarea la următorul turneu final, Cupa Mondială.

„I-am îmbrăţişat pe jucători pe teren. Am convingerea că fotbalul românesc a recâştigat o echipă naţională solidă. Echipa poate să crească şi indiferent ce se va întâmpla cu situaţia mea această echipă ştie calea pentru a produce performanţă. Are toate mijloacele această echipa să poată să obţină caificarea la următorul turneu final”, a afirmat el.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed