Ei sunt moștenitorii formației Holograf! Faceți cunoștință cu fiii muzicienilor, următoarea generație de artiști

0
42
Ei sunt moștenitorii formației Holograf! Faceți cunoștință cu fiii muzicienilor, următoarea generație de artiști

Georgel, băiatul lui Edi Petroșel face furori cu trupa sa, Jurjak. În vârstă de 37 de ani,  Petroșel Jr. a  absolvit Facultatea de Drept precum mama sa și a bătut tobele precum popularul său tată. Însă nu practicat nici avocatura, a lăsat și tobele și s-a apucat de cântat la chitară. În plus, a studiat regie-film și semnează o  grămadă de videoclipuri realizate pentru multe trupe și artiști din undergroundul muzical, amintim Raku, Omul Gnom, Moonlight Brekfest, Stema ori Hot Casandra.

Câți bani încasează jurații de la „Chefi la cuțite”

Alex ( 22 ani), băiatul cel mare al lui Dan Bittman, a debutat în muzica electronică sub numele de Sybro. Alex este un trapper ce se bucură de succes (trap- un nou gen muzical în vogă în rândul tinerilor, combinație între muzica electronica și hip-hop).Trend muzical ce-i dă fiori și tatălui său, cel care a lansat celebre mesaje muzicale precum  ”Dacă noi ne iubim” ori ”Ți-am dat un inel”. Fiul său este mai curajos, dovedește că exprimarea în muzică nu are limite (”Mă p*ș pe cineva/ M**e jandarmeria”). Și mezinul familiei, Marc Nicholas Bittman cântă la 13 ani la chitară. Dintre toți, din punct de vedere al muzicii de care este îndrăgostit, Marc Nicholas Bittman are toate șansele să facă parte din viitorul trupei Holograf.

Edy Petroșel și Jurjak, Alex Bittman, Victor Vrabete (tobe)

Victor, băiatul lui Mugurel Vrabete este tobar în trupa heavy metal Etheric (tânărul de 27 ani de ani a mai avut o formație, Secret Society), iar Alex, băiatul chitaristului Romeo Dediu este tânăr actor, cu multe distribuții în piese de teatru. Coincidență, ultimul său rol fiind chiar musical-ul de succes” Dacă noi ne iubim”, bazat pe muzica și textele celor mai cunoscute cântece lansate de trupa în care cântă și tatăl său.

Lupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari va putea fi urmărită și în România. Cea mai așteptată gala a anului în kickboxing va avea loc pe 19 decembrie, la Rotterdam