AcasăMoney&PeopleElena Băsescu, eșec în afaceri! A renunțat la colecțiile de haine pentru...

Elena Băsescu, eșec în afaceri! A renunțat la colecțiile de haine pentru copii și mămici

Elena Băsescu a decis să renunțe la afacerea cu haine pentru copii. Fiica cea mică a fostului președinte al României a mizat pe o serie de colecții de haine asortate mame-copii, rețetă de business pe care a lansat-o în urmă cu trei ani.

Eba, care înainte să ajungă mama și europarlamentar a fost model, și-a dorit să lanseze și o colecție strictă de hăinuțe pentru copii însă nu a mai apucat. Anunțul lichidării societății comerciale a apărut și în Monitorul Oficial după ce firma mezinei lui Traian Băsescu a fost dizolvată fără datorii la instituțiile statului, furnizori ori creditori. Firma a avut pierderi mari în 2020 conform bilanțului depus.

Ce pensie uluitoare are Tudor Gheorghe. Se consideră unul dintre cei mai bogați români

Elena Băsescu, eșec în afaceri! A renunțat la colecțiile proprii de haine pentru copii și mămici

”Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuții cu prietena mea Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată și cu experiență, care are și know-how-ul gestionarii unei afaceri. Eu îmi doream o colecție personalizată pentru mine și copiii mei, însa era greu de pus în practică de una singura. Așa a luat naștere proiectul ‘Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan’. Prima colectie dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experiența de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile și usor de purtat de către copii. Sofia (fiica sa-n.r.), fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt”, spunea Elena Băsescu la lansarea colecției.

Angela Gheorghiu, aniversată de Opera Regală din Londra. Va susține cinci spectacole, toate sold-out

Ultimele Articole