Eliminat după 9 ani petrecuți la ”Românii au talent”, Mihai Petre își lansează propria emisiune

0
42
Eliminat după 9 ani petrecuți la ”Românii au talent”, Mihai Petre își lansează propria emisiune

Înlocuit pe ultima sută de metri cu Alexndra Dinu în postul de jurat la ”Românii au talent”, până la alte propuneri, coregraful și-a încropit propriul show, care-i poartă numele, o emisiune mai modestă, pe care, pentru început, o posteză pe pagina sa de YouTube.

Înaintea noului sezon al popularei emisiuni în care a fost jurat timp de nouă ani emisiune Mihai( 41 ani) debutează cu Mihai Petre Show, un talk-show în care coregraful și dansatorul încearcă să descoasă vedete de primă mână, inclusiv foști colegi de la Pro TV, cum e Andreea Esca.

Larisa Drăgulescu face bani pe un site pentru adulți. A recunoscut!

”Încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanti, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, Andreea Esca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a trîmbițat Mihai Petre emisiunea sa ce va debuta cu Andreea Esca și cea mai mare dilemă a națiunii, salariul acesteia de la Pro Tv.

Andreea Esca la Mihai Petre Show despre salariul său: ”Cred că a rămas ca un banc, ca o legendă”

 “Eu cred că, mai ales în ultimii ani în care nu neapărat ar avea vreo legătură salariul cu performanţa unui om, nu ştiu dacă mai e valabilă treaba. Cred că a plecat de la o treabă de acum 25 de ani, când toți spuneau wow, acolo au niște mega salarii, când a început Pro TV-ul. Apoi cred că a rămas ca un banc, ca o legendă. În ultimii ani au apărut mult mai mult joburi care clar sunt mai bine plătite.”, i-a spus Andreea lui Mihai Petre.

Doi români i-au spart casa celebrului James Blunt. I-au furat până și ceasul!