AcasăMoney&PeopleEurovision 2022. Vezi Live Stream Online a doua semifinală- Imagini Video de...

Eurovision 2022. Vezi Live Stream Online a doua semifinală- Imagini Video de la Torino

Momentul mult așterptat pentru fanii concursului muzical Eurovision. Astăzi va avea loc cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest, în care va intra în concurs și reprezentantul României.

Diseară, începând cu ora 22.00,în direct de pe Arena Pala Olimpico din Torino, WRS, concurenții din 18 țări, inclusive România vor cânta și încânta cu spectacolele lor. Andrei Ursu alias WRS va intra pe poziția 13 a concursului, după Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia și Belgia.

Eurovision 2022. Vezi Live Stream Online a doua semifinală pe Money.ro – Imagini Video de la Torino

Alexandra Stan, scoasă din sărite după ce a fost întrebată de ce apare mai mult dezbrăcată ”Mă dezbrac cum se dezbracă toată lumea!”

.Telespectatorii dar și cei care vizionează concursul pe platfome online vor putea să voteze doar dintr-una din țările programate în semifinala din acestă seară. Ca și în prima semifinală, primii 10 clasați vor ajuge în finala Eurovision Song Contest ce va avea loc sâmbătă, 14 mai, și va fi transmisă live de TVR, TVR Internațional, dar și pe platforma Eurovision Song Contest.

Aseară, WRS s-a întâlnit cu reprezentanții comunității românești din Torino la o petrecere organizată de Consulatul General al României la Torino în parteneriat cu ambasada României în Italia.

Procesul de milioane de euro dintre foștii O-Zone și fosta lor casă de discuri a ajuns la final

Ultimele Articole