x


  • EUR
    4.8741
    USD
    4.0194
string(14) "moneyamppeople"

Extravaganțele lui Victoraș Micula au ajuns în presa occidentală! A spălat roțile Lamborghini-ului său cu șampanie scumpă

Cunoscut pentru extravaganțele și faptele sale ce trec de limita legii, Victoraș Micula a ajuns în presa internațională cu ultima sa ispravă. Culmea aroganțeui, și-a spălat roțile bolidului său de lux cu cea mai scumpă șampanie.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.11.2020, 12:54

Dacă  luna trecută a intrat în vizorul oamenilor legii după ce a fost anchetat pentru că ar fi accesat baza de date a Poliției Române, Victoraș Micula s-a afirmat din nou.

Un filmuleț în care fiul magnatului Viorel Micula își spală roțile cu o șampanie scumpă, exclusivistă, a indigant multă lume. Băiatul milionarului bihorean a fost taxat dur de presa internațională pentru filmulețul respectiv lansat pe rețelele de socializare. Filmulețul, chiar dacă a fost șters ulterior, a stat destul timp încât să atragă atenția și ziaristilor din străinătate. ”În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”, transmite publicația Oh My Mag.

EBA, campanie pe tocuri, la birt, pe șantier, de vorbă cu oaia, vaca ori măgarul!

Jurnaliștii francezi se arată indignați de faptul că Victoraș Micula nu s-a limitat doar la a deschide o sticlă scumpă, ci a deschis-o și pe cea de-a doua. ”Ultima sa postare a geneat foarte multe comentarii, pentru că îl vedem curățând roțile mașinii sale sport, un SUV Lamborghini Urus, cu șampanie – și atenție, nu orice tip, ci faimoasa șampanie Moët & Chandon! Și, de parcă o sticlă nu ar fi suficientă, el a deschis o a doua sticlă de șampanie, numită Cristal”, și-au arătat uimirea jurnașiștii francezi.

Victoraș Micula a intrat în vizorul polițiștilor, și este cercetat penal, după ce s-a lăudat prietenilor că a furat date secrete despre familia Vlăduței Lupău și a lui Codin Maticiuc. Mai mult, milionarul a mers la o intervenție, în care era anchetat un rival al său, deghizat în polițist.

Rămas bun, Draga Olteanu Matei! Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o vor face sub reguli în contextul epidemiologic