x


  • EUR
    4.8744
    USD
    4.0205
string(14) "moneyamppeople"

EBA, campanie pe tocuri, la birt, pe șantier, de vorbă cu oaia, vaca ori măgarul!

Cu pretenții la un loc de deputat la viitoarele alegeri parlamentare, Elena Băsescu are cel mai ”exotic” jurnal de campanie!

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.11.2020, 18:39

Pe tocuri, fiica fostului președinte Traian Băsescu a încercat să-i convingă pe clienții unui birt de cartier ori pe muncitorii unui șantier că poate fi un politician de nădejde. Ba chiar s-a dus cu pliante la …o oiță ori un măgar, necuvântătoare fără drept de vot!

Cum orice vot contează, EBA, prima din lista partidului tatălui său, fost șef de stat și președinte PMP, colindă străzile cu teancul de fluturași electorali  pe care-i lasă oriunde, chiar și pe camioane ori excavatoare. În periplul său prin localitățile constănțene, Elena a dat ”binețe” și animalelor, nu doar stăpânilor. A mângâiat o vacă, ceva iepuri, a vorbit cu porcii transportați într-o mașină, cu  o lebădă, dar și cu o oaie dintr-o curte. S-a dus și un la Moș Crăciun, prezent într-o grădină publică din Municipiul Constanța sub forma unei  decorațiuni de mărimea unui om.

Pe Instagram, Papa Francisc a ”binecuvântat” cu un ”like” postarea unei sexy bombe în bikini

 Elena Băsescu a mângâiat o vacă, ceva iepuri, a vorbit cu un măgar, porcii transportați într-o mașină, cu  o lebădă, dar și cu o oaie

”M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European. Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale. De aceea voi veni cu o iniţiativă legislativă, cu proiecte legislative care să sprijine foarte mult familiile monoparentale, dar şi să îmbunătăţească natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc să ofer Partidului Mişcarea Populară o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlamentul României, voi dori doar să construiesc şi să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a declarat fiica lui Băsescu în cadrul conferinței de presă unde și-a anunțat candidatura. Între 2009 și 2014, Elena Băsescu a câștigat un loc în Parlamentul European.Din 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale.

Valentina Pelinel dezvăluie cum a rămas ultima oară însărcinată! ”Am apelat la fertilizarea in vitro!”