Pe Instagram, Papa Francisc a ”binecuvântat” cu un ”like” postarea unei sexy bombe în bikini

0
53
Pe Instagram, Papa Francisc a ”binecuvântat” cu un ”like” postarea unei sexy bombe în bikini

Norocoasa ”binecuvântată” cu o apreciere pozitivă oficială, direct de la Vatican, se numește Natalia Garibotto iar sexy postările sale au strâns o comunitate uriașă, de 2,4 milioane urmăritori din întreaga lume.

Natalia, modelul apreciat de contul Papei datorită unei ipostaze foto de sexy școlăriță a postat, la scurt timp după surprinzătoarea apreciere, o replică savuroasă: „Măcar voi merge în Rai”. Like-ul a fost retras imediat după ce vestea a început să circule pe rețelele sociale.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est se află la terapie intensivă cauza coronavirusului! Solistul are nevoie de donatori de plasmă

Vaticanul a transmis că a demarat o anchetă internă și investighează cum s-a întâmplat  ca fotografia unui model în bikini să primească un big like de pe contul Sanctității Sale Papa Francisc. Oficialii de la Vatican investighează acum cum a fost posibil acest lucru și chiar au cerut explicații celor de la Instagram. ”Putem exclude faptul că like-ul a venit din partea Sanctității Sale”, a declarat un purtător de cuvânt de la Vatican pentru publicația The Guardian.

Natalia Garibotto s-a născut pe 15 ianuarie 1993, în Sao Paolo, Brazilia, și a absolvit Facultatea de Drept. Contul ei de Instagram arată ca o revistă Playboy, fiind plin sexy ipostaze.@Franciscus , contul oficial al Papei, are peste 7,4 milioane de fani și ar fi administrat de mai mulți angajați.

Alin Oprea nu se mai ascunde. De ziua lui, ne prezintă noua sa iubită! ”Eşti culoarea vieţii mele”