Valentina Pelinel dezvăluie cum a rămas ultima oară însărcinată! ”Am apelat la fertilizarea in vitro!”

” Am apelat la fertilizare, o spun pentru prima dată Restul speculațiilor n-au o bază reală. Știu că au existat multe scenarii atunci. Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a spus soția lui Cristi Borcea, mamă a trei copii cu controversatul om de afaceri. Are un băiat – Milan, de patru ani și gemene – Idira Maria și Rania (de aproape doi anișori).

”Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreție și de servicii ca-n străinătate”, a adăugat soția magnatului. ”Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă și aceasta este singura metodă. Nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu și să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta”, le-a recunoscut Pelinel celor de la Ok! Magazine.

Pe Instagram, Papa Francisc a ”binecuvântat” cu un ”like” postarea unei sexy bombe în bikini

Cristi Borcea are nouă copiii, dintre care patru făcuți în perioada  de detenție

Omul de afaceri are, în total, nouă copii dintre care patru concepuți în perioada cât a stat închis. Borcea a ispășit cinci ani în închisoare pentru deturnare de fonduri, prejudicierea statului și fals în acte.. Prima soție, Mihaela, cu care a fost căsătorit 22 de ani, i-a dăruit trei. Cu Alina Vidican, a doua soție, are doi copii, în timp ce cu actuala, Valentina Pelinel (cu care s-a căsătorit civil pe 12 septembrie 2018), trei. Al nouălea s-a născut din relația omului de afaceri cu avocata Dana Voiculescu.

Asistentă TV și dansatoare în clipurile maneliștilor, candidată pentru un post de inspector DSP București!

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri