Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile sportive la Prima TV

0
35

Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile sportive la Prima TV. Maria Iordănescu se alătură echipei Focus la matinalul ”Prima Oră”. Frumoasa fată fostului jucător și antrenor de fotbal ce a condus ”tricolorii” la patru turnee finale ale Campionatelor Europene și Mondiale, a moștenit pasiunea de la tatăl său, dar și de la fratele său, Edi Iordănescu.

Maria Iordănescu (24 ani) va debuta marți la matinalul sus amintit, în postura de prezentator al Prima TV. “Practic, îmi îndeplinesc un vis care m-a urmărit toată copilăria și adolescența. Să pot să duc mai departe măcar o frântură din tot efortul depus ani și ani la rând de tatăl și de fratele meu în lumea fotbalului.  Eu simt că, iată, contez și nu este puțin lucru. Este adevărat, am început să mă perfecționez în urmă cu câțiva ani și să înțeleg cum se produc știrile, să deprind mecanismul și mai apoi să ies și să povestesc întregul context. Și, ca în orice partidă, am avut parte și de lovituri, de sentimentul că nu am dat tot, dar iată, odată cu această propunere, am parte și de o victorie”, spune Maria, care a prezentat prima oară știri la Look Sport Plus.

Dan Bittman s-a reprofilat. Investește în HORECA. Va organiza nunți și botezuri la complexul său nautic

Fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile la Prima TV.”Am simțit bucurie că mi s-a oferit această șansă”

”Emoțiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeași emoție, adevărat nu cu aceeași intensitate pe care o simțea tata, am trăit-o și eu. Am simțit bucurie că mi s-a oferit această șansă, dar și o emoție puternică pentru ce va urma. Pentru că știrile trebuie să câștige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranță, mă va ajuta să ajung mai aproape de public și să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut șansa să am un debut la pupitrul știrilor Look Sport Plus și să învăț de la cei mai buni”, a adăugat mezina fostului selecționer român cu cele mai bune rezukltate la cârma naționalei României. Cu el pe bancă, naţionala ţării noastre a ajuns în sferturile de finală ale CM din 1994, cea mai bună performanţă din toate timpurile pentru fotbalul românesc.

Alexandra Stan despre câți bani a făcut din muzică. ”Mi s-au furat mulți”