Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023. Încep noi filme și seriale pe Netflix de pe data de 2 mai.

Vei găsi numeroase producții interesante, diferite povești, seriale care continuă și nu numai. De la comedii până la drame, documentare, dar și alte pelicule care te pot ține cu sufletul la gură.

Iată ce filme și seriale apar pe Netflix în luna mai 2023:

Love Village – Celibatari de 35 de ani și peste, din diferite medii, se mută într-o casă la țară pentru o nouă șansă la dragoste.

The Tailor – Un croitor celebru începe să coasă o rochie de mireasă pentru logodnica celui mai bun prieten al său, dar toți trei au secrete întunecate care le vor răsturna curând viețile.

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023. Jewish Matchmaking – Atunci când evreii singuri sunt gata să devină serioși, ei apelează la Aleeza Ben Shalom pentru a-și găsi perechea romantică perfectă din SUA și Israel.

Regina Charlotte: A Bridgerton Story – Căsătoria tinerei regine Charlotte cu regele George al Angliei declanșează o poveste de dragoste epică și transformă înalta societate în acest prequel al universului „Bridgerton”.

Sanctuary – Dramă sportivă japoneză.

Larva Family – Această poveste amuzantă despre două larve care cresc un pui de omidă vine de la creatorii „Larva Island”.

Spirit Rangers (sezonul 2) – Frații nativi americani Kodi, Summer și Eddy sunt Spirit Rangers secreți care ajută la protejarea parcului național pe care îl numesc acasă.

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023. Hannah Gadsby: Something Special – Special de comedie stand-up.

Dance Brothers – Doi frați care încearcă să reușească ca dansatori își deschid propriul club, dar dorința lor artistică intră curând în conflict cu afacerile, amenințându-le relația.

African Queens: Regina Cleopatra – Cu African Queens, o nouă serie documentară a producătorului executiv Jada Pinkett Smith, publicul are ocazia să afle despre viețile neînfricate și captivante ale unor regine care, probabil, nu au făcut parte din programul lor academic occidental.

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023. Ultraman (sezonul 3) – La ani după ce Ultraman a dispărut, Shinjiro află de legătura sa cu legendarul erou și îmbracă ultra-singurul metalic pentru a lupta împotriva unor noi extratereștri.

The Mother – În timp ce fuge de atacatori periculoși, o asasină iese din ascunzătoare pentru a-și proteja fiica pe care a părăsit-o mai devreme în viață.

Black Knight – Într-un viitor distopic, devastat de poluarea aerului, supraviețuirea omenirii depinde de Cavalerii Negri – iar aceștia sunt departe de a fi niște curieri obișnuiți.

Mulligan – După ce un atac extraterestru distruge Pământul, ceea ce a mai rămas din umanitate are șansa de a lua societatea de la zero.

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023

Queer Eye (sezonul 7) – O instructoare de dans honky-tonk cunoscută pentru Daisy Dukes nu este o bunică obișnuită. Fiica ei vrea ca ea să o țină în frâu – dar schimbarea nu va fi ușoară.

XO, Kitty – Kitty, cea mai tânără dintre surorile Covey, în căutarea iubirii adevărate.

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023. Yakitori: Soldați ai nenorocirii – Cu Pământul colonizat de o civilizație extraterestră superioară, singura șansă a lui Akira la un viitor mai bun este să se înroleze ca soldat de rezervă Yakitori.

Mutul – Când iubita sa dispare, un bărbat mut se aventurează în lumea interlopă a Berlinului din viitorul apropiat, unde acțiunile sale vorbesc mai tare decât cuvintele.

Wanda Sykes: I’m An Entertainer (Wanda Sykes: Sunt o artistă) – Special de comedie stand-up.

Victimă/Suspect – Tinere femei spun poliției că au fost agresate sexual, dar în loc să găsească dreptate, sunt acuzate de infracțiunea de denunț fals, arestate și chiar încarcerate de sistemul pe care credeau că le va proteja.

Filme și seriale noi care apar pe Netflix în luna mai 2023

Agenția pariziană: Proprietăți exclusiviste (sezonul 3) – Acest reality-serial urmărește familia Kretz și afacerea lor imobiliară de lux, în timp ce își ajută clienții să cumpere și să vândă case fabuloase în Franța și în străinătate.

FUBAR (sezonul 1) – Un agent CIA aflat în pragul pensionării descoperă un secret de familie și este nevoit să se întoarcă pe teren pentru o ultimă misiune.

Sânge și aur – În ultimele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial, un dezertor german disperat să se întoarcă acasă este prins într-o luptă împotriva trupelor SS aflate în misiune de a descoperi aur ascuns.

Social Currency – Reality show despre influencerii indieni din social media.

I Think You Should Leave With Tim Robinson – Special de comedie stand-up.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed