Finalele turneului de tenis de la Madrid vor putea fi urmărite în format 3D, la cinema

0

Ediţia din 2009 a turneului de tenis de la Madrid a fost una memorabilă, în care primăria capitalei Spaniei a declarat că a investit peste 200 de milioane de euro. Competiţia desfăşurată pe zgură, al cărei patron este românul Ion Ţiriac, va deschide în acest an o nouă pagină în istoria tenisului. Finalele de simplu de la masculin şi feminin vor fi transmise în format 3D, aceasta fiind o premieră pentru evenimentele organizate în cadrul acestui sport.

Partidele vor fi transmise în cinematografe din capitala Spaniei, dar şi din Barcelona sau Malaga. Având în vedere că cifrele organizatorilor relevă că peste 185 de mii de persoane au vizitat Madridul special pentru acest turneu, inovaţia va fi un succes de casă garantat.

De asemenea, turneul de la Madrid este dotat cu premii apropiate ca valoare de cele ale unui Mare Şlem, dar şi singurul care deţine trei terenuri de joc cu acoperişuri retractabile.
Mutua Madrilena Madrid Open se va desfăşura în perioada 7-16 mai şi este ultimul turneu de Masters ce se disputa înaintea turneului de Grand Slam de la Roland Garros.