Firea, despre candidatul PSD la prezidențiale: ”Pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o doamnă” 

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a propus în cadrul Școlii de Vară a femeilor social-democrate, eveniment care are loc zilele acestea în stațiunea Olimp, ca alegerea candidatului partidului pentru prezidențiale să se facă în urma scrutin în cadrul PSD. A dat de înțeles că Gabriela Firea ar putea să fie unul dintre candidați.

“Ne gândim și la președintele României, probabil că trebuie să facem o alegere cu toții. Știm că în ultimii 20 de ani n-am prea avut succes. Cred că cea mai bună soluție pentru desemnarea candidatului va trebui luată într-un scrutin larg în cadrul partidului și pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o doamnă din rândul dvs, că bărbații am văzut ce au făcut în ultimii 30 de ani, mai ales la ultimii doi președinți. Și nu mi-e frică s-o spun, cred că o doamnă ar aduce un echilibru mult mai mare în societatea românească (…) În politică nimic nu se dă, totul se ia. Că ești bărbat, că ești femeie. Sigur că bărbații sunt mai misogini, dar știm lucrurile astea. Dar pentru asta trebui să vă bateț”, a spus de la microfon Paul Stănescu, conform Digi24.

În PSD există mai multe opțiuni pentru o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024, cele mai bine cotate nume, potrivit sondajelor de opinie recente, fiind cele ale lui Mircea Geoană, Alexandru Rafila, Marcel Ciolacu și Gabriela Firea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed