Firea o dă în judecată pe Raluca Turcan! Trebuie să majoreze alocațiile

Gabriela Firea a declarat joi la Antena 3, după ce comisiile parlamentare au respins amendamentul social-democraților privind dublarea alocației de stat pentru copii, că le va face plângere penală miniștrilor Muncii și Finanțelor, Raluca Turcan respectiv Alexandru Nazare.

Firea a explicat că Guvernul nu vrea să pună în aplicare o lege adoptată de Parlament și promulgată de șeful statului. Amendamentul PSD prevede creşterea alocaţiilor la 300 de lei pentru copiii de la 2 ani la 18 ani, și la 600 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 2 ani, inclusiv pentru copiii cu dizabilităţi.

Amendamentul PSD se referă la majorarea alocației astfel cuM prevedea legea privind dublarea alocației de stat pentru copii.

Raluca Turcan nu se sperie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat joi că este „o declarație politicianistă” afirmația prim-vicepreședintelui PSD, Gabriela Firea legată de intenția de a face plângere penală celor din Guvern, după ce comisiile parlamentare au respins amendamentul social-democraților privind dublarea alocației de stat pentru copii.

„Este o declaratie, asa cum ati spus. Nu are rost sa…intru intr-o dezbatere care este pur politicianista. E o lipsa de respect daca as comenta o declaratie politicianista”, a zis Raluca Turcan.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed