La 10 ani, fiul lui Andrei Duban își câștigă singur banii

0

La 10 ani, fiul Grațielei și al lui Andrei Duban își câștigă singur banii. Armin Duban calcă pe urmele părinților săi, care, de multe ori formează un cuplu chiar și pe scenă.

Micuțul dublează personaje de desene animate în limba română pentru filmele destinate pieței din România. De multe ori face echipă cu tatăl său, a cărui voce este întâlnită în multe producții consacrate dedicate copiilor, filme traduse și dublate în limba română. ”Câștig bani din voci, din dublaje. Îl fac pe Christopher din Anna and Friends, pe Nico, dintr-un desen cu trenulețe”, a spus micuțul ce calcă pe urmele tatălui său, actor de meserie.

Care sunt zonele de pe pământ unde au avut loc cele mai puternice cutremure

La 10 ani, fiul lui Andrei Duban își câștigă singur banii. Dublerază personaje de desen animat

Andrei Duban și prezentatoarea Kanal D Grațiela Duban sunt împreună de 10 ani, tot atâți cât are și micuțul lor, care a venit pe lume pe 28 februarie, 2012. Și căruia sunt pregătiți să-I mai facă un frățior ori o surioară. ”Am zis că cel mai fericit lucru după care pot să închid ochii, ar fi să-l văd la casa lui, cu un copil. Mă bucur atât de mult că am găsit timp mai mult pentru Armin. Poate n-am stat în pandemie atât cât încercăm acum să recuperăm”, spune despre fiul său Andrei Duban (49 de ani).

WRS a calificat România în finala Eurovision /VIDEO! Nu s-a mai întâmplat de 3 ani