x


  • EUR
    4.8744
    USD
    4.0205
string(6) "social"

Fiul unui baron PSD, scandal cu fosta soție. O acuză că l-a turnat la DNA

Fiul baronului PSD Nicolae Bădălău, e în scandal cu fosta soție, cântăreața Claudia Pătrășcanu. În plin divorț, Gabi Bădălău o acuză pe aceasta că ar fi ascultat discuțiile din casă și l-ar fi turnat la DNA.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.01.2021, 9:27

Cântăreața se apară și spune că Gabi Bădălău avea deja probleme cu legea în urma contractelor cu statul. Femeia recunoaște, însă, că i-a făcut mai multe plângeri fostului soț pentru consumul de droguri.

 

 

Ambasadorul SUA la București: A luat sfârşit vechea domnie a corupţiei şi criminalităţii organizate

 

 

Bădălău susține ca fosta soție este cea care l-ar fi denunțat la DNA din cauza unor afaceri. Acesta o acuză pe Claudia Pătrășcanu că îi asculta convorbirile, apoi își nota într-un carnețel toate amănuntele care i se păreau importante.

 

 

Norvegia înregistrează tot mai multe decese în rândul vârstnicilor vaccinați anti-Covid

 

 

„Fosta mea sotie s-a prezentat la DIICOT, mi-a făcut anumtie plângeri penale după care am fost citat. Stând 5 ani cu mine în casă, probabil s-a dus acolo inventând anumtie lucruri. M-am prezentat, am dat declarații, după o anumită perioadă mi-a venit neînceperea urmăririi penale”, a spus Bădălău junior, potrivit Realitatea Plus.

 

Fiul lui Niculae Bădălău apare ca acționar la patru firme, inclusiv la un post de radio local din Giurgiu. Firma N.B.G. SRL este una despre care se știe că de-a lungul vremii a obținut numeroase contracte cu statul, fapt confirmat chiar de Bădălău Jr.

 

În replică, Claudia Pătrășcanu spune că afirmațiile nu sunt adevărate și că fostul soț avea probleme cu legea dinaintea căsătoriei lor. “Niciodata nu m-au interesat afacerile lui, nu l-am întrebat vreodată, eu eram pe domeniul meu și-mi vedeam de creșterea copiilor”, a afirmat cântăreața, la Realitatea Plus.

 

Fosta soție a ținut să precizeze că într-adevăr a făcut mai multe plângeri la adresa lui Gabi Bădălău, dar legate de consumul de droguri.

 

În urma acuzațiilor, Gabi Bădălău a anunțat ca va face testul antidrog, rezultatul urmând sa fie făcut public.

 

Deși a trecut mai mult de un an și jumătate de când Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu au decis să meargă pe drumuri separate, procesul de divorț este în continuare deschis. În paralel, fiul baronului de Giurgiu formează un cuplu de aproximativ o lună, cu Bianca Drăgușanu. Recent cei doi au fost într-o vacanță în Maldive.