AcasăMoney&PeopleFlorian Munteanu va juca în popularul serial ”Vikingii”. Boxerul de origine română...

Florian Munteanu va juca în popularul serial ”Vikingii”. Boxerul de origine română a debutat alături de Sylvester Stallone

Boxerul Florian Munteanu va juca într-o nouă superproducție, de acestă dată de televiziune. Este vorba de mult așteptatul nou sezon a serialului ”Vikingii: Valhalla”.

Stabilit în Germania, fostul sportiv ce a jucat alături de Sylvester Stallone în ”Creed 2”, o continuare a marelui succes cinematografic ”Rocky” (1975)  a fost distribuit în serialul produs de Netflix. Florian ”Big Nasty” (32 de ani) va interpreta rolul generalului bizantin Georgios Maniakes care va conduce o revoltă împotriva impăratului Imperiului Roman de Răsărit.

Alexandra Stan, scoasă din sărite după ce a fost întrebată de ce apare mai mult dezbrăcată

Florian Munteanu va juca în popularul serial ”Vikingii” produs de Netflix

”Sunt foarte mândru că fac parte dintr-un serial grozav, cu o distribuție remarcabilă care se întâmplă să fie una dintre preferatele mele din ultimii ani. Interpretarea unor roluri mai emoționale și dramatice a fost întotdeauna un obiectiv principal. Ajungem acolo. Super entuziasmat pentru acesta”, a transmis Florian Munteanu pe Instagram. Florian s-a născut în Germania, în 1990. În primii ani de viață l-a luat drept model pe tatăl lui, care în facultate făcea atletism de performanță, apoi a trecut la rugby. A reușit cu ajutorul părinților săi, care i-au finanțat toate sporturile pe care a vrut să le practice. Părinții săi, Florica și Dorin Munteanu locuiesc atât la Munchen, cât și la București.

Florian Munteanu a jucat în mari producții precum „Creed 2”, „Shang-Chi și Legenda celor zece inele”. Primul sezon din Vikingii a fost Top 10 Netflix cu 113 milioane de ore de vizionare

Primele 10 țări calificate în finala Eurovision 2022. Zdob și Zdub printre finaliști

 

Ultimele Articole