Florin Călinescu, declarații tranșante ce a părăsit Pro TV-ul: ”Spiritul Pro nu mai există!” Primele reacții ale actorului

0
64

Actorul Florin Călinescu a renunțat la colaborarea cu Pro TV, postul la care a cunoscut celebritatea la începuturile acestuia, în 1995. Primele sale declarații!

Totodată, Călinescu a renunțat și la postul de jurat al popularului show ”Românii au Talent”, una dintre emisiunile cu mare audiență în România, unde se află din 2015.

După ce a făcut publică decizia sa, postul de televiziune sus amintit a dat de înțeles că ”este perioada negocierilor” pentru juriul show-ului sus amintit. Însă Florin Călinescu neagă că plecarea sa ar fi legată de neînțelegeri financiare. ”Fiecare parte spune ceea ce consideră că trebuie să spună. Eu am negociat doar acum cinci ani și nu este vorba despre o negociere fianciară niciodată. Banii, pentru mine, din meseria asta au fost o consecință atunci când Adrian Sârbu a venit cu ideea construirii acestei televiziuni. Am zis că e tralala și cu asta basta. Mi-a zis să vin dimineața la 07:00, că îmi pune un microfon în față și o lumină și mi-a zis să fac ceea ce știu eu cel mai bine, adică să vorbesc. Părea o aventură atunci, cred că ține de orice se face la un moment dat și se poate construi sau se poate altera. Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani.

Interviu Thomas Anders, unul dintre cele mai influente staruri din istoria muzicii pop

Florin Călinescu, declarații tranșante ce a părăsit Pro TV-ul! ”Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”

Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, care se va focalize către un nou show, în stilul celui ce l-a consacrat, ”Chestiunea zilei”. ”Politica ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a mai spus Călinescu, cândva emblem Pro TV-ului.

Florin Călinescu (65 ani) s-a alăturat echipei Pro Tv în 1996, când a realizat matinalul ”Ora șapte, bună dimineața”, urmat de ”Chestiunea zilei” (1997-2003). Ulterior a acceptat postul de director al al postului Tele7 abc, apoi de director al ziarului ”Știrea zilei”. A revenit la Pro Tv în 2003 cu emisiunea ”Procesul etapei”.

Gala Premiilor UNITER 2021. Marcel Iureş a primit premiul pentru întreaga activitate. Listă câștigători!