Interviu Thomas Anders, unul dintre cele mai influente staruri din istoria muzicii pop: ”Un român mi-a spus că muzica noastră avea gustul occidentului în anii comunismului”

Thomas Anders, unul dintre cele mai influente staruri din istoria muzicii pop, de-abia așteaptă să vină la București, fiind cap de afiș la Festivalul Forever Hit.

Ne asigură de asta însăși legendarul artist a cărui voce inconfundabilă a făcut din Modern Talking cel mai de succes grup german la nivel global.

Marile succese care au schimbat lumea muzicii, amintim ”You’re My Heart, You’re My Soul”, ”You Can Win If You Want” ori ”Cheri, Cheri Lady” vor electriza Arena Națională la Forever Hit (18 septembrie). Evergreen-uri la fel de savuroase și care strâng laolaltă și astăzi generații- bunici, părinți, tineri. Atașat de publicul român, Thomas Anders va veni cu propriul său band pentru a reda strălucirea autentică a hiturilor sale. Înaintea show-ului de la București, am stat de vorbă cu omul a cărui voce a schimbat fața muzicii europene.

Totul despre viața Mariei Ciobanu în America

Thomas Anders: ”Cândva, un român mi-a spus că muzica noastră a avut gustul occidentului în anii comunismului”

”Pentru mine, Forever Hit este cel mai important eveniment la care am aderat în 2021 după un an și jumătate de emoții și incertitudine. Vă promit că ne vom simți extraordinar.  Aștept cu nerăbdare data show-ului. Recunosc, în România, pentru mine a fost mereu grozav. Publicul e cald, inimos, prietenos, energic. Îmi place acest public special, educat, mă primește mereu cu inimile deschise”, ne-a spus din capul locului artistul. ”Cândva, un român mi-a spus că muzica noastră a avut gustul occidentului în anii comunismului și că discurile, audiocasetele nostre se dădeau pe sub mână, la suprapreț. M-a mișcat povestea. Chiar de se multiplicau discurile underground, a fost un context în care nu m-a deranjat pirateria audio”, ne spune Thomas Anders, a cărui imagine și stil a influențat generații de muzicieni.

Alături de Thomas Anders/Modern Talking, pe scenele festivalului Forever Hit vor urca reporezentantivi ariști ai anilor ‘80-’90, amintim: Alphaville, Dr Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Londonbeat, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project, Modern Talking Experience ori Mr President.

Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul. A împărțit bunuri de 30 de milioane de euro copiilor dar și nepoților

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed