AcasăMoney&PeopleFlorin Ristei despre experiențele din tinerețea sa: ”Am dormit pe unde am...

Florin Ristei despre experiențele din tinerețea sa: ”Am dormit pe unde am apucat”

Vedetă a scenei muzicale și de televiziune, Florin Ristei a strâns la 33 de ani experiență de viață. Nu a fost un copil sărac ci rebel. Prezentatorul de la Antena 1 a încercat pe propria-i piele somnul pe plajă, în spatele unui club ori într-un pod.

În primul an de facultate a ajuns la mare fără niciun plan ori ban, însoțit doar de prieteni. ”Am furat startul, am plecat pe 1 mai în prima escapadă cu colegii de facultate. Pe tren, clasic, cum fac studenții, din gara Obor și cred că până în gara Mamaia, nu știam atunci, nu era ca acum cu Mamaia Nord. A fost o vară memorabilă, am dormit în mașină, am dormit pe la oameni, pe unde apucam, am dormit în podul unui club, am dormit în spatele  unui

Cum arată azi manechinele lui Ceaușescu. Sunt și la a doua tinerețe ”bombe sexy”

club și mi-am petrecut vreo două săptămâni în vara aia cu prieteni pe care abia îi cunoscusem și care mi-au ajuns prieteni de o viață”, a povestit Florin Ristei pentru postul său de suflet, Antena 1.

Florin Ristei: ”Am dormit pe unde am apucat”

Acolo unde prezintă ”Neatza de weekend”. Socotit unul dintre cei mai talentați soliști din grădina pop-rockului nostru, Florin Ristei a devenit popular în copilăria sa, la 13 ani, când piesa ”Dana” se auzea peste tot în România. După 20 de ani a înlocuit-o pe Dana cu frunmoasa britanică Naomi Hedman, cea care, prin participarea sa, a aruncat în aer audiența X Factor. Cei doi s-au logodit în secret.

Mihaela Rădulescu împlinește azi 53 de ani și arată spectaculos! Vezi cum arăta în urmă cu 20 de ani!

 

Ultimele Articole