Fost star pop internațional, americanul devenit român Brad Vee Johnson de la Boney M, internat de urgență

0
2
Fost star pop internațional, americanul devenit român Brad Vee Johnson de la Boney M, internat de urgență

Artistul (59 ani) a suferit un infact la Budapesta, unde se afla pentrun a înregistra o emisiune de televiziune. Brad Vee este căsătorit și tătic în România, țară unde s-a stabilit în urmă cu 15 ani, după aproape 20 de ani de concertat în toată lumea.

”Inima mea nu este chiar atât de puternică în aparență. E timpul său fac schimbări grave în viața mea. Sunt stabilizat, internat și, spre bucuria mea, doctorii mi-au spus că nu se putea încă problema unei operații pe cord, așa cum se credea inițial. Dacă lucrurile merg spre bine voi fi externat repejor”, ne-a spus Brad Vee Johnson, cel care alături de Madelaine Davis, solista Boney M din anii ’80 ( cea care a înlocuit-o pe Liz Mitchel) duce mai departe spiritual formației care a lansat zeci de succese la nivel mondial, amintim: ”Daddy Cool”, ”Rivers of Babylon”, ”Ma Baker” ori ”Rasputin” .

Îți mai aduci aminte de Sabrina, sexoasa diva a anilor ’80? Iată cât de bine arată în costum de baie, la 53 de ani

Brad Vee Johnson s-a stabilit inițial la București, apoi s-a mutat la Cluj Napoca unde a avut și un club. Născut în New York, într-o familie de muzicieni (solistul cântă la pian de la 11 ani), Brad s-a mutat în Suedia în 1987 unde s-a căsătorit prima data și unde a cunoscut consacrarea muzicală.În România  ajuns prima oară la Cluj, cu un concert, și, de atunci, a început naveta.  ”Eu am rămas în România pentru ca am un copil aici, nu pentru ca n-am avut alta șansă. l-am cunoscut pe fiul meu, in 2005, cand am venit aici să cânt cu Sheila. Un copil pe care nu știam că îl am”, povestea Brad despre motivul pentru care a rămas în România.

Loredana face parada celor mai sexy poziții de yoga! Imagini cu solista stând în cap, cu care și-a pus ”în cap” internetul