Frate, frate, dar brânza-i pe bani. Milionarul Viorel Cataramă a deschis proces pentru 1.600 euro

Zicala populară, ”Frate, frate, dar brânza-i pe bani” este limpede pentru Viorel Cataramă care se judecă cu o cunoștință de-a sa care a ”a uitat” să-și achite datoria.

Afaceristul, care are investiții și plasamente de peste 7 milioane euro, l-a chemat în fața judecătorilor pe un fost coleg de partid care s-a făcut că uită de banii primiți.  Pentru că pe cale amiabilă nu a reușit să recupereze datoria de 8.000 de lei, Cataramă i-a dat întâlnire datornicului la tribunal,prima înfățișare urmând să aibă loc pe 8 februarie.

Emisiunea lui Capatos, scoasă din grila Antena1 după 14 ani! Show-ul nu se mai găsește în programul postului

Viorel Cataramă, tablouri de 2 milioane euro și 685 hectare teren

Potrivit declaraţiei de avere depusă de Viorel Cataramă la BEC, acesta deţine 56 de tablouri în valoare de 2 milioane de euro, cumpărate între 1982 şi 2010, 14 statui 300.000 de euro, achiziţioante între 1993 şi 2015 şi vase decorative în valoare de 100.000 de euro. El mai are bijuterii şi ceasuri în valoare de 685.000 de euro. Suprafaţa totală a terenurilor deţinute de Viorel Cataramă este de aproximativ 205 hectare, cumpărate între anii 1996 şi 2008. Afaceristul deţine tablouri care valoarea 2 milioane de euro şi plasamente, investiţii directe şi împrumuturi în diverse valute la mai multe persoane fizice şi societăţi de peste 32 milioane lei.

Pe de altă parte, conform spynews.ro, soția celebrului afacerist, fosta candidată la primăria sectorului 1 al Bucureștiului, dr. Adina Alberts, i-a dat în judecată pe reprezentanții unei grădinițe pentru 2.900 de euro. Deși a depus mai multe probe la dosar prin care a încercat să demonstreze că cele două persoane juridice -o firmă și o fundație- care administrează o instituție de învățământ de top i-ar datora aproape 2.900 de euro, Judecătoria Sectorului 1 i-a respins cererea, însă soția lui Cataramă a atacat-o, iar procesul continuă la Tribunalul București.

Artiștii basarabenii sărbătoresc azi Crăciunul! Irina Rimes, Anna Lesko, Ianna Novac și Radu Sârbu iau masa în familie

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed