Frumoasa ce a potolit pandemia! A fost locul 4 la Miss World, iar cercetările sale au ajutat la dezvoltarea și folosirea vaccinurilor anti-Covid

0

În urmă cu șapte ani a fost apaudată, din postura de Miss Anglia, de toți bărbații din Regatul Britanic. Astăzi, Carina Tyrrell (32 ani) primește aprecierea bărbaților din întreaga lume, fiind considerată una dintre cele mai strălucitoare minți.

Cercetările sale și ale echipei sale în a găsi cel mai potrivit vaccin prin compararea tururor diferitelor studii din întreaga lume, au dat rezultat. Echipa ei a fost responsabilă pentru lucrul de bază la vaccinurile Pfizer, Moderna și Oxford AstraZeneca.

Fosta regină a frumuseții a făcut parte din echipa Universității Oxford, a colaborat cu oameni de știință și medici  din întreaga lume, iar munca sa a ajutat Marea Britanie să fie prima țară din lume care a început vaccinarea.

Grigore Leșe s-a mutat la biserică. Recent a trecut printr-un accident vascular!

”Am analizat toate vaccinurile împreună cu echipa și am publicat o lucrare în urmă cu câteva luni. La acea vreme ne-am uitat la 728 de studii, încercând să identific cei mai promițători candidați și candidații terapeutici. Și, desigur, să ne asigurăm că vaccinul va fi relevant pentru anumite grupuri de utilizatori. Aveam nevoie să ne asigurăm că vaccinul va fi eficient la bătrâni și tineri, oameni cu și fără cancer, acesta a fost lucrul important”, a declarat Carina Tyrrell, frumoasa doctoriță licențiată de Universitatea Cambridge, care a redactat o parte din lucrarea privind politicile vaccinului.

În 2014, acelaşi an când a câștigat titlul de Miss Anglia, Carina s-a clasificat pe un respectabil loc patru la concursul internaţional Miss World.

Măsura disperată a unui mare muzician! Adrian Coco Tinca de la Compact și-a scos casa la închiriat

 

.