AcasăMoney&PeopleMăsura disperată a unui mare muzician! Adrian Coco Tinca de la Compact...

Măsura disperată a unui mare muzician! Adrian Coco Tinca de la Compact și-a scos casa la închiriat

După 30 de ani de cântat și investit toți banii tot în domeniul realizării spectacolelor, o afacere ce continuă să rămână paralizată din cauza restricțiilor, Adrian ”Coco” Tinca s-a văzut nevoit să găsească o cale pentru a se întreține.

Veteranul rocker de la Compact și-a transformat propria casă în pensiune. Artistul care cântă de 15 ani sub legendarul nume Compact, nu-și mai face speranțe că  anul acesta va putea urca din nou pe scenă. Mai grav, întreaga sa activitate profesională a fost blocată de nivelul restricțiilor, muzicinul fiind mananger al uneia dintee cele mai vechi firme care oferă soluții tehnice în domeniul evenimentelor publice, scenotehnică, instalații de sunet și lumini, echipe de specialitate în domeniul spectacolelor.

Părintele prof. Dan Bădulescu despre vaccin: ”Eficiența lui e apă de ploaie”

Coto Tinca, chitaristul bass de la Compact și-a transformat casa sa din Ghimbav în ”Villa Rock”

În lunga sa activitate ca muzician, veniturile sale s-au dus în dezvoltare, nu în imobiliare. Investiții în echipament tehnic, Coco Sound Stage Light Video Stage Equipment fiind una din firmele din branșa evenimentelor artistice, care are în portofoliu mii de lucrări onorate de la sfârșitul anilor ’90.

Chitartistul  Adrian ”Coco” Tinca și-a transformat casa sa din Ghimbav (str Ștefan cel Mare, 326) într-un spațiu turistic, o pensiune intitulată cum altfel decât ”Villa Rock”, cu spațiu de agreement, camere prietenoase, foișor și grătar. În special înainte de pandemie, casa muzicianului a fost un reper cunoscut de mai toți artiștii care l-au vizitat pe Coco, mai ales colegii săi de trupă, veteranii rockului românesc Adrian Ordean, Costi Cămărășan, Monel Puia, Aurel ”Leuț” Vasilescu și Gabriel Nicolau, cel ce i-a luat locul regretatului Leo Iorga.

Grigore Leșe s-a mutat la biserică. Recent a trecut printr-un accident vascular!

Ultimele Articole