AcasăMoney&PeoplePărintele prof. Dan Bădulescu despre vaccin: ”Eficiența lui e apă de ploaie”

Părintele prof. Dan Bădulescu despre vaccin: ”Eficiența lui e apă de ploaie”

Unul dintre cei mai iubiți preoți români în rândul tinerilor, preotul profesor Dan Bădulescu, muzician legendar care s-a ”lepădat” de rock pentru a-L sluji pe Dumnezeu, și-a împărtășit părerea sa despre vaccin. Opinia sa a iscat o dezbare gigant în mediul online.

În aceste zile, când propaganda agresivă pro-vaccinare invadează spațiul audio-vizual, părintele, a cărui mare popularitate se datorează și faptului că a fost mare chitarist și compozitor în istoria pop-rock-ului românesc, consideră că acest vaccin drept ”apă de ploaie”. Părerea sa

Dan Bădulescu: ”Mă vaccinez și nu am nici o imunitate. De ce l-au mai făcut?”

”Ni se spune că, în beneficiul imunitații ni s-a dat leacul suprem. Nu vă vorbesc în calitate de specialist, nu sunt medic, dar există specialiști și medicii care se pronunță. Aceștia spun că nu e nici eficient, nici sigur. Pai atunci? De ce mă vaccinez? Nu sunt antivaccin, s-a eliminat poliomelita astfel, s-au eradicat niste boli. Însă te vaccinai și aveai o garanție, o imunitate. Ori în momentul în care nu ți se asigură nimic…

 Dacă mă vaccinez cum o să fie? Nu știm.

O sa fiu imun? Poate câteva luni.

Mai iau virusul? Poate o să- l iei.

Îl mai transmit? S-ar putea.

Mai port mască? O porti.

Și atunci la ce l-au mai făcut. La ce ajută? Eficienta lui pare apa de ploaie. Nu poate fi recomandat ca sigur și eficient ”, este părerea părintelui duhovnicesc al multor artiști români care a slujit ani buni la Biserica Avrig din București. Părintele Dan Bădulescu (69 ani) consioderă că nu virusul e vinovat de ceea ce se întâmplă ci oamenii și diavolul.

Nelu Ploieșteanu, înmormântare cu scandal. Familia a ridicat sicriul la 6 zile de la decesul artistului

Rockerul devenit preot Dan Bădulescu: ”Nu virusul e vinovat ci oamenii și divolul”

”Virusul acesta este o creație omenească, în laboratoare, nu e firesc. Chiar și pentru virus sunt niște oameni vinovați. Probabil cp se va afla la miomentul cuvenit.Aș vrera să uit Slujba Învierii de anul trecut, cu milițieni prin curți. Anomalie se datorează unui periciol exagerat. Timp de un an s-au luat măsuri care mai decare mai aberante.Ar trebui să zicem: Câtă grijă au avut autoritățile de noi”. Ce fel de măsuri au fost? Virusul nu are voință, nu poate acționa. Efectele rele se datorează oamenilor și dracilor. Suferim și de boală, dar și din cauza măsurilor care s-au luat și se vor mai lua”

Preotul Dan Bădulescu, fostul chitarist de la Iris, Sfinx, Roșu și Negru, Post Scriptum, Compania de Sunet & Valeriu Sterian a părăsit România în ’85 pentru Suedia, în căutarea libertății, după ce a trecut prin cele mai în vogă grupuri rock ale vremii. S-a reîntors în țară zece ani mai târziu, în haine preoțești, angajat inspector al Comunității Externe a Patriarhiei Române.Viața sa continuă în haine preoțești.

Laura Bretan împlinește astăzi 19 ani. “Din păcate nici anul acesta nu vin în România. Dar promit, la 20 de ani, concerte în tot atâtea orașe”

Ultimele Articole