Gala Premiilor Oscar 2023 Live Stream Online. Vezi ce se întâmplă în direct

Gala Premiilor Oscar 2023 Live Stream Online. Vezi ce se întâmplă în direct. Anul acesta, Gala Premiilor Oscar poate fi văzută în direct și în România.

Gala Premiilor Premiilor Oscar 2023 are loc în acest weekend, mai exact în noaptea duminică, 12 martie și luni 13 martie. Evenimentul este organizat la Dolby Theatre din Los Angeles.

Gala Premiilor Oscar 2023 Live Stream Online. Vezi ce se întâmplă în direct

Dacă în Statele Unite, Gala începe în jurului orei 20.30, iată că în România la acel moment va fi ora 3 dimineață, astfel că cei care vor să vadă Gala Premiilor Oscar 2023 Live Stream Online vor fi nevoiți să stea treji până târziu.

Unde poți vedea Gala Premiilor Oscar 2023 Live Stream Online. Vezi ce se întâmplă în direct? Doar pe VOYO, conform celor de la Pro Tv, iar pentru a putea face acest lucru ai nevoie de un cont pe această platformă.

Doar abonații Voyo vor putea vedea Gala Premiilor Oscar Live și se vor putea bucura de fiecare moment în timp real.

Trebuie menționat că evenimentul va fi transmis și în format live text pe stirileprotv.ro și protv.ro, astfel că cei care nu au acces la VOYO vor putea să afle cele mai importante momente din timpul ceremoniei.

Gala Premiilor Oscar 2023 Live Stream Online. Vezi ce se întâmplă în direct

Pentru asta ar fi bine să urmăriți și paginile de Facebook ale trustului PRO TV, unde vor fi publicate imagini, dar și diferite filmări. Iar pentru cei care nu sunt chiar atât de nerăbdători, înregistrarea galei Oscar va putea fi urmărită la TV pe Pro Cinema, marți, 14 martie, de la ora 20.30.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed