Cristian Tânțăreanu nu lasă munca nici la 79 de ani! Cu testamentul facut și avere de zeci de milioane de euro, este zi de zi pe șantier

0

Cristian Tânțăreanu s-a distrat bine în ultimii 20 de ani, după care, ajuns la vârsta în care alții se bucură de pensie, s-a apucat serios de muncă.

Luna viitoare împlinește 79 de ani și excentricul afacerist al anilor 2000, ale cărui chefuri erau de pomină, este zi de zi la serviciu, pe șantier. Cel ce a ridicat un sat de la zero și l-a transformat în prima localitate după norme occidentale din România, Țânțăreanu are un motiv serios pentru care nu se lasă de construit. În urmă cu mai mulți ani, fostul inginer în construcții care a devenit milionar din imobiliare, a fost diagnosticat și operat de o boală grea. Previziunile se arătau sumbre, Țânțăreanu și-a schimbat radical modul de viață, și-a făcut testamentul și s-a retras din viața publică.  

Minunile nu i-au ocolit viața faceristului efervescent, Cristian Țânțăreanu fiind bine astăzi, ia doar medicamentație și se conformează unui mod de viață ordonat, vești pe care chiar el le dă. Însă, din stilul său de viață nu lipsește munca. 

Cristian Tânțăreanu nu lasă munca nici la 79 de ani!

Cristian Tânțăreanu nu lasă munca nici la 79 de ani! Construiește un complex de săli de evenimente

Țânțăreanu lucrează zi de zi la ridicarea unui spațiu pentru evenimente, un complex de ballroom-uri dedicate evenimentelor private, a cărui construcție a început-o în 2020. Latifundiarul consideră că, dacă ar sta acasă, nu ar fi la fel de în formă și sănătos.

”Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20, 30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro. Casele copiilor valorează fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat și în noul complex de evenimente”, spune Țânțăreanu, ce a vândut proprietăți de zeci de milioane pe cele 26 de hectare pe care a construit o localitate lângă Corbeanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.