Sexy fiica lui M.M. Stoica, salariu generos la FCSB. Ce funcție are și cât încasează la clubul de fotbal al cărui manager este tatăl său

 Teodora Stoica, frumoasa fiică a fostului fotbalist Mihai Stoica a ajuns să lucreze pentru clubul unde manager este chiar tatăl său. În vârstă de 28 de ani, bruneta lucrează la departamentul de marketing al echipei de fotbal ce aparține latifundiarului Gigi Becali, unde are o retribuție generoasă.

Absolventă a Facultății de Drept, povestea Teodorei Stoica, care, diagnosticată cu o boală periculoasă a dovedit o putere de luptă admirabilă, l-a impresionant și pe finațatorul echipei din care face parte tânăra. Sârguința și dedicarea în interesul clubului FCSB, unde face echipă alături de tatăl său, i-a adus o recunoaștere pe măsura efortului său. Conform unei surse citate de presa central, Teodora Stoica ar încasa luna circa 4000 de euro. O leafă generoasă pentru tânăra care continuă să facă sport, fiind una din componentele lotului național la Campoionatul Mondial de înot în ape înghețate.

Fiica lui M.M. Stoica, salariu generos la FCSB. Teodora este și o sportivă curajoasă

Sexy fiica lui M.M. Stoica, salariu generos la FCSB! ”Teodora este o fată extraordinară. Face triatlon, a trecut prin nişte momente extrem de grele. A început să facă sport foarte mult. Înoată binişor după un an de zile. Eu şi cu antrenorul Alex Ion vrem ca Teodora Stoica să fie doar Teodora Stoica, să nu fie fiica lui MM Stoica. Faptul că termină cursele de triatlon e o mare performanţă. Este un mod de viaţă şi mă bucur că sportul a devenit un mod de viaţă pentru Teodora. Am vorbit prima oară şi i-am zis, când nu era ea de faţă. Ea voia să facă şi 250. I-am spus că trebuie să o temperăm puţin. La început, trebuie să facă 50 şi 100. Ea a înţeles”, a spus antrenorul său, legendarul întotător român Paul Georgescu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed