Fostul jucător al naționalei, Giani Kiriță s-a apucat de bătaie în ring! VIDEO/ Și-a lăsat lat adversarul

0

Fostul jucător al naționalei și căpitan al echipei Dinamo București, Giani Kiriță s-a apucat de bătaie! La 45 de ani și-a făcut debutul în promoția RXF de arte marțiale mixte unde se înfruntă la fiecare ediție mulți puternici sportivă.

Kiriță și-a arătat înverșunarea în gala special RXF Superstar Edition înfruntându-l pe Andi Constantin, cunoscut pentru participarea la câteva reality show-uri matrimoniale. Fostul căpitan al FC Dinamo între 1997-2003 și concurent la Exatlon l-a făcut K.O. pe mondenul său adversar.

Gheorghe Zamfir premiat la Paris de Uniunea Compozitorilor din Franța ”M-a emoționat teribil”

“Am dominat meciul de la un capăt la altul. Mă bucur că a venit la bătaie în a doua repriză. Atunci când vii la bătaie cu un câine turbat, îți iei somn. Era deja în lumea viselor! I-am mai dat două după, dar a venit arbitrul. Nu spun dacă voi mai lupta, e bine că a ieșit așa. Un meci de fotbal nu are niciun fel de legătură cu asta, adrenalina este la cote monstruoase”, a spuns noua spaimă din cușca MMA Giani Kiriță care a subliniat că este deschis și la alte provocări.

”Vreau să fiu primul fotbalist care se bate în cușcă. E ceva ce n-am mai făcut și chiar îmi trebuie provocarea asta”, spunea la semnarea contractului Giani Kiriță.

Astăzi Aurelian Andreescu ar fi împlinit 80 de ani. Este considerat cel mai valoros interpret al muzicii ușoare românești