AcasăMoney&PeopleGigi Becali a găsit medicamentul minune împotriva COVID-19! ”Este cel mai bun...

Gigi Becali a găsit medicamentul minune împotriva COVID-19! ”Este cel mai bun tratament și îl am doar eu”

Gigi Becali susține că a folosit tratamentul în clinica unde și-a tratat familia și cunoscuții, amintim Ioan Niculae, tatăl lui Marius Șumudică ori Anamaria Prodan Rechecampf, care s-au infectat cu coronavirus.

Acționarul de la FCSB susține că în luna octombrie 2020 a vindecat toți pacienții de COVID-19 cu ajutorul medicamentației sale special dar și a medicilor săi. ”Eu am doctori la clinică mea pe care i-am adus de afară, studiau în străinătate. Sunt români și le dau 4000-5000 pe lună. Ei mi-au spus despre aceste tramente, pentru că se făceau studii pe afară. Cel mai bun este Ivermectina.

Ce meserii au avut vedetele noastre înainte de celebritate! Vânzătoare, taximetristă, dactilografă ori animatoare

Se găsește doar la mine, acum în România. Eu nu am nicio treabă, eu îl cumpăr aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Invermectina ser. Invermectina pastilă e slabă. Este și ieftină, cum ai vindeca un om cu 10 lei. Când a existat pe piață din România, s-a luat imediat, la început. Acum nu mai există. Am doar eu. Ei vor să consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane și nu e bun pentru tratarea coronavirusului!”, a spus Gigi Becali pentru ziare.ro.

”Am 40.000-50.000 flacoane în vamă și nu îmi dau voie să intre în România, nu am primit aoribare scrisă  de la Ministerul Sănătății, Am vorbit cu un lanț de farmacii să îl băgăm fără adaos să poată și omul de rând să cumpere aceste pastile”, mai spune Gigi Becali.

Gimnastele noastre pot fi foarte sexy! Admirați-le în acțiune, au rămas în formă

Ultimele Articole