AcasăMoney&PeopleGino Iorgulescu, în topul celor mai bine plătiți români. Președintele LPF...

Gino Iorgulescu, în topul celor mai bine plătiți români. Președintele LPF încasează lunar 15.000 de euro

Gino Iorgulescu se numără printre persoanele cu cel mai mare salariu din România. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) încasează lunar circa 15.000 de euro.

Într-un clasament al celor mai bune salarii obținute pe contract individual de muncă, pe primul loc se află un  președinte al unei organizații naționale tot din domeniul sportiv (sectorul de activitate ”alte activități sportive”), cu un salariu lunar de 22.800 euro. Într-un clasament realizat de Ziarul Financiar,  comparând datele oferite de softul Inspecției Muncii pentru evidența salariilor, în România sunt 14 persoane care au venituri lunare de peste 20.000 de euro.

Fiul lui Gino Iorgulescu a fost trimis în judecată, în lipsă, pentru omor și conducere sub influența alcoolului și cocainei

Gino Iorgulescu, în topul celor mai bine plătiți români. Președintele LPF încasează lunar 15.000 de euro

Tot pe ”podium”, pe locul doi și trei se află directorul unei societăți din sectorul farmaceutic și directorul unei companii ce produce energie electrică.

Liga Profesionistă de Fotbal are 25 de angajați, salariul mediu fiind de 6000 lei. Pe lângă Gino Iorgulescu (care se află în fruntea ligii din 2013) și secretarul general al LPF, Justin Ștefan ar avea un salariu tot de 15.000 de euro. Gino Iorgulescu are o avere impresionantă, evaluate la circa 7 milioane de euro, făcută din mai multe domenii: fotbal, imobiliare, construcții și HoReCa. Afaceristul deține un cunoscut lanț de restaurante.

Florian Munteanu va juca în popularul serial ”Vikingii”. Boxerul de origine română a debutat alături de Sylvester Stallone

Ultimele Articole