Horia Brenciu &Co., debut pe piața producției muzicale! Artistul și trupa sa au inaugurat unul dintre cele mai performante studiouri de înregistrări de la noi. Investiție româno-americană!

Horia Brenciu investește serios în munca sa, la fel și proprii săi artiști uniți sub bine cunoscuta titulatură HBOrchestra.

 După propria academie muzicală, școală ce-i poartă numele, a urmat într-un mod firesc apariția propriului studio de producție muzicală și publicitată. Un proiect coordonat de compozitorul și chitaristul Cristian Crețu, autorul multor succese muzicale prezente în FM-ul autohton.

În noianul de studiouri din oferta branșei muzicale autohtone, noua ”casă” a echipei HBOrchestra este cu adevărat una specială, începând de la paradisul natural din vecinătatea Bucureștiului în care este poziționată, și până la tehnologizare, rodul colaborării cu un studio de profil consacrat din Nashville, orașul cu cea mai polivalentă și mare producție muzicală din Statele Unite ale Americii.

FOTO: Money.ro

Horia Brenciu &Co., debut pe piața producției muzicale! ”Ușile studioului nostru sunt deschise tututor celor ce caută un spațiu potrivit pentru a-și pune în valoare talentul și aptitudinile muzicale, în mod special prietenilor noștri, profesioniștii branșei muzicale cărora le-a lipsit mereu un spațiu cu adevărat deconectant, în inima naturii, care să confere energie naturală și o stare potrivită muncii muzicale”, ne spune Cristian Crețu, care i-a avut alături la inaugurarea studioului pe camaradul său de scenă Horia Brenciu, dar și pe Dan Bittman, Mircea Baniciu, Tony Șeicărescu (Direcția 5), Daniel Iordăchioaie dar și Joe Hellow, inginerul de sunet al multor vedete de peste ocean.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să lucreze alături de noi, în locul nostru preferat”, lansează invitația prin intermediul Money.ro Horia Brenciu, care, pe lângă televiziune și propriul podcast este și pedagog la academia artistică ce-i poartă numele.

HBOrchestra (Horia Brenciu și Cristian Crețu)

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri