AcasăMoney&PeopleIlie Dumitrescu și-a deschis un centru de conferințe. A clacat cu berăria...

Ilie Dumitrescu și-a deschis un centru de conferințe. A clacat cu berăria pe fondul efectelor pandemiei

Ilie Dumitrescu și-a deschis un centru de conferințe și evenimentre în locul berăriei sale.

După o investiție colosală, câteva milioane de euro în consilidarea Hanului cu Tei și amenajarea uneia din cele mai frumoase berării din inima Bucureștiului Vechi, Ilie Dumitrescu nu a mai rezistat restricțiilor dictate de fluctuațiile epidemiei. Mai nou și-a transformat  localul într-un centru de conferințe și evenimente.

Proprietar al unuia dintre cele mai vechi hanuri din Centrul Istoric, fosta glorie a fotbalului nostru a schimbat inițial profilul spațiului în salon de evenimente private. Însă și acestă ramură a HoReCa a fost blocată de scenariile și restricțiile impuse de epidemie. Istoricul loc ce se află în proprietatea sa găzduiește acum o sală imensă de conferințe și două săli generoase de meeting.

Cristi Borcea, tată din nou! Își dorește cu ardoare al 10-lea moștenitor

Ilie Dumitrescu și-a deschis un centru de conferințe și evenimentre în locul berăriei sale

”Toate sunt dotate cu aparatură necesară unor astfel de întâlniri. Bunul gust și rafinamentul nu lipsesc, așa cum ne-am obișnuit clienții. Sălile au wi-fi de mare viteză, videoproiectoare, sisteme de sonorizare, microfoane fixe și mobile, serviciu de fotocopiere și imprimare și sunt ideale pentru întâlniri de board, training-uri, programe de educație managerială, evenimente de leadership, teambuilding-uri, semniarii, prezentări și lansări produse. Spațiul este de 1842 mp, ideal și pentru nunți și botezuri”, ne descrie actualul spațiu fostul internațional român Ilie Dumitrescu care s-a implicat personal în deocorarea spațiului, dar și a salonului de evenimente. ”Are ceva din eleganța și rafinamentul Londrei”, adaugă Ilie Duimitrescu, fostul mare jucător al naționalei care și-a deschis un centru de conferințe și evenimentre în locul berăriei sale

Hanul cu Tei a fost construit în 1833 de către doi târgoveți bulgari refugiați aici în timpul marelui război ruso-turc. Din 2012, berăria fostului fotbalist a găzduit zeci de concerte fiind un reper important în lumea distracției din inima orașului.

Premiile Oscar 2021, prima ceremonie 100% sigură din punct de vedere al infectărilor

Ultimele Articole