Cristi Borcea, tată din nou! Își dorește cu ardoare al 10-lea moștenitor

0

Cristi Borcea, tată din nou! Da, ați citit bine, afaceristul, soțul Valentinei Pelinel, vrea să fie tătic la puterea a 10-a. Mai vreau un copil.

După groaza trăită în timp ce a fost internat cu COVID-19, controversatul afacerist având un lung dosar de probleme de săntate (cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicație cu metale grele), acestă experiență chinuitoare l-a făcut pe fostul acționar de la FC Dinamo să-și dorească din ce în ce mai mult un nou moștenitor, să devină tată din nou.

Până la 51 de ani, Cristi Borcea a făcut nouă copii cu patru femei. Cu Mihaela Borcea are trei (Patrik -22 ani, Melissa -17 ani și Angelo -17 ani), cu Alina Vidican are doi (George Alexandru -8 ani și Gloria -5 ani), cu Simona Dana Voiculescu o fetiță (Andreia Carolyn Christine-12 ani), ior cu Valentina Pelinel, un băiat și gemene (Milan -4 ani, Indira Maria și Rania Maria -2 ani).

La multi ani, Nicu Covaci! Artistul face marele anunț: ”Se împlinesc 60 de ani de existență a formației Phoenix”

Cristi Borcea, tată din nou! Își dorește al 10-lea moștenitor. Patru copii i-a făcut în perioada de detenție

Omul de afaceri s-a confesat lui Mircea Dinescu, la o discuție despre viață și mâncare aleasă, emisiune ce va fi difuzată astăzi, la Prima Tv, că își dorește cu ardoare cel de-al 10-lea copil al său. Mai mult se gândește să scrie o carte autobiografică, ce va surprinde și realizările sale admirabile, intrate în ”folclorul autohton”, faptul că a făcut din spatele gratiilor patru copii. ”Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent”, i-a spus Borcea lui Ovidiu Ioanițioaia.

Averea lui Borcea era cotată în 2018, la circa 20 de milioane euro. Cifra  ar fi mult mai mare pentru că multe din afacerile acestuia au fost trecute pe numele fostelor soții și rudelor.

Cristi Borcea, tată din nou! La ultima naștere, Valentina Pelinel a apelat la fertilizarea in vitro

Dezideratul lui Borcea, de a fi tată din nou, este unul greu pentru soția sa. Ultima naștere a Valentinei Pelinel a fost un miracol, așa cum chiar fostul model a numit-o. ”Am apelat la fertilizare in vitro, o spun pentru prima dată Restul speculațiilor n-au o bază reală. Știu că au existat multe scenarii atunci. Nu știu de ce, pentru mulți, fertilizarea este un subiect tabu. Aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a spus cea care, de asemenea își dorește să devină Cristi Borcea tată din nou!

Vă mai aduceți aminte de Cătălin Zmărăndescu? Unde a dispărut, cum arată și ce viață diferită duce cel ce a fost ”umbra” lui Becali