Ilie Năstase își vinde luxosul său apartament din Mamaia, de pe plajă. Cere 540.000 de euro!

Recent, Adidas s-a despărțit de legendarul tenismen Ilie Năstase după 49 de ani în care acesta a reprezentat imaginea gigantului producător de echipament sportiv. Rămas fără cel mai important sponsor al său, Ilie Năsase își vinde luxosul său apartament din Mamaia de pe plajă. Cere 540.000 euro!

Năstase a cumpărat apartamentul de lux în urmă cu 12 ani, prețul acestuia pornind la vremea respectivă de la 350.000 euro. În 2009, ansamblul era cel mai scump loc din Mamaia, cu apartamente de aproape 10 ori mai scumpe decât în Constanța. Apartamentul lui Ilie Năstase din ”paradisul imobiliar al milionarilor! are trei camere și ieșire direct pe plajă, fapt ce-l face mult mai scump și valoros. Ilie Năstase are și alte alternative când i se face dor de mare. Soția sa, Ioana Simion are 4 apartamente în Mamaia Nord.

Drama neștiută a Elenei Unc după dispariția sa de pe piața muzicală. ”Consumam câte un litru de vodcă pe zi, amestecat cu medicamente”

Ilie Năstase își vinde luxosul său apartament din Mamaia

”Locuinta are 73 mp, este amplasata la parterul cladirii si are acces direct privat catre terasa proprie de aprox. 80 mp si catre plaja. Compartimentarea este una generoasa, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28mp si un dormitor de peste 23 mp ambele cu iesire pe plaja, o baie principala de 8 mp, o toaleta, bucatarie, hol si un spatiu tehnic. Apartamentul este luminos, vesel si plin de energie si se vinde mobilat si utilat’, se declară în anunţ. Dumitru Dragomir, Nadia Comăneci ori Ciprian Marica locuiesc în blocul respectiv.

Se confirmă un divorț zguduitor! Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț. ”Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed