Ilie Năstase mai vrea un copil, la 78 de ani! ”Vedem ce facem, cum facem…”

La aproape 78 de ani, Ilie Năstase este preocupat de făcut copii. Legendarul tenismen, Don Juan-ul de altădată, tatăl unui băiat și patru fete, vrea să-i indeplinească acestă dorința soției sale, Ioana. Care, la 48 de ani vrea o fetiță, conform spuselor nonconformistului Ilie Năstase.

”Toate femeile sunt frumoase, dar hai să îţi spun ceva: cea mai frumoasă este ultima! Vorbesc serios… Acum încercăm să avem şi un copil (eu şi Ioana). Şi nu trebuie să se supere nimeni. Cu ea trăiesc astăzi, cu ea împart timpul, cu ea dorm, cu ea merg în vacanţe. Ioana (fosta Simion -n.r.) vrea neapărat o fetiţă, are o nepoată de 5 ani, dar vrea o fetiţă. Ea are băiat. Să vedem ce facem, cum facem… ”, spune cel ce a fost primul lider mondial din istoria tenisului (în urmă cu 51 de ani), tată a încă patru fete.

Copiii lui Ilie Năstase sunt pe tot mapamondul. Fata cea mare, Nathalie (49 de ani) s-a născut la Paris și locuiește în Canada, Nicholas (37 ani)  și Charlotte (34 ani), amândoi înfiați în timpul relației cu Adelaide Alexandra King, locuiesc în Statele Unite ale Americii, iar Alesssia (20 ani) și Emma (18 ani), fiicele legendarului tenismen cu Amalia Năstase, învață în Franța.

”Ilie este tare mândru de fetele sale, este un lucru firesc. Le iubește și are grijă de ele, sunt copiii lui. Acum au trecut la alt nivel, Ilie le dă la fiecare bani să își cumpere fiecare ce vrea. Au crescut acum, nu mai vine cu daruri. Se aud la telefon destul de des, se întâlnesc, au o relație apropiată. Sunt copiii lui”, a spus Amalia Năstase, cea care l-a făcut părinte de fete ultimele două dăți.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed