IMMOFINANZ și S IMMO analizează sinergiile strategice

IMMOFINANZ AG („IMMOFINANZ”) și S IMMO AG („S IMMO”) au semnat un acord-cadru care stabilește un proces comun de analiză a alinierii, coordonării, fuziunii sau a altor forme de integrare între cele două grupuri. CPI Property Group (CPIPG) va participa la proiect în calitate de acționar de sprijin. Obiectivul final este de a identifica sinergii și eficiențe care vor îmbunătăți transparența și profitabilitatea pentru toate părțile interesate.

„Atât IMMOFINANZ, cât și S IMMO au portofolii imobiliare superbe, gestionate de echipe locale de profesioniști cu experiență”, a declarat Radka Doehring, președinte executiv al IMMOFINANZ. „Acest acord-cadru permite ambelor companii să împărtășească cele mai bune practici și să traseze o cale către sinergii mai mari. Cu sprijinul puternic al CPIPG, sunt convinsă că acest proces va fi un succes”.

CPIPG deține aproximativ 76,9% din IMMOFINANZ (106.579.581 de acțiuni). IMMOFINANZ are o investiție majoritară de 50% plus o acțiune în S IMMO (36.804.449 acțiuni), în timp ce CPIPG deține aproximativ 38,4% din capitalul social al S IMMO (28.241.094 acțiuni).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed