AcasăMoney&PeopleÎn lipsa concertelor o cunoscută vedetă se întreține din poker! ”E o...

În lipsa concertelor o cunoscută vedetă se întreține din poker! ”E o meserie pe care o știu”

În lipsa concertelor, Ștefan Stan s-a calificat în meseria de jucător de poker. Și pare că are ceva noroc și îndemânare căci, riscând a pus deoparte 30.000 de euro câștigați din pariuri la masa de poker.

Câștigătorul primei ediții a show-ului ”Vocea României” (2011), Ștefan Stan participă la concursuri de poker de 9 ani. Însă barierele puse showbiz-ului concertistic odată cu desele restricții l-au făcut să se reîntoarcă la masa de poker cu scopul de a-și spori veniturile. Și este destul de încântat, mai mult, pe viitor are de gând să participe la turnnee internaționale.

Actorul Adrian Vâncică a dat în judecată CREDIDAM. Cere 900.000 de euro pentru aparițiile sale

În lipsa concertelor o cunoscută vedetă se întreține din poker! ”E o meserie ce o știu”

”Am hotărât să mă reapuc de poker. Am câteva turnee internaționale la anul la care aș vrea să particip după ce am câștigat câteva aici. Este a doua meserie pe care o fac bine”, spune Ștefan Stan care a câștigat, dar a și pierdut. ”Câștigurile variază, poți câștiga 2.000 de euro, dar și 200.000. Ce pot să spun, câștigurile mele nu depășesc, momentan, 30.000 de euro. La turneele de poker ai intrări de 300 – 1.000 de euro și poți să pleci acasă după numai 10 minute. Sau să ajungi la masa finală și să intri în bani, cum se zice”, povestește solistul Ștefan Stan.

Andreea Marin s-a logodit cu Adrian Brâncoveanu! S-a afișat mândră cu inelul pe deget

 

Ultimele Articole