AcasăMoney&PeopleAndreea Marin s-a logodit cu Adrian Brâncoveanu! S-a afișat mândră cu inelul...

Andreea Marin s-a logodit cu Adrian Brâncoveanu! S-a afișat mândră cu inelul pe deget

Se pare că, pentru Andreea Marin bat iar clopotele de nuntă. ”Zâna Surprizelor” a ținut morțiș ca admiratorii săi să știe că, după patru ani alături de fostul diplomat Adrian Brâncoveanu, este din nou hotărâtă pentru un angajament serios.

Aflat în vacanță la munte, Andreea Marin (47 de ani) s-a pozat fericită și mândră cu inelul pe deget însă a preferat să nu dea amânunte curioșilor ce au observat bijuteria, fiind rezervată când vine vorba de informații ce vizează viața personală. În cei patru ani de relație, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu (care lucrează la Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul în Tripoli, Libia și viceconsul în Damasc, Siria) s-au înțeles bine, iar relația a evoluat ușor. Asta și pentru că vedeta de televiziune a trecut prin trei căsnicii, toate încheiate cu divorț.

Andreea Marin s-a logodit cu Adrian Brâncoveanu! S-a afișat mândră cu inelul pe deget

Connect R, despre investiția de care este cel mai mândru

Andreea Marin s-a logodit! S-a afișat mândră cu inelul pe deget

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos.În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta! Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună”,  a mai spus Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni televizate.

Vocea României se întoarce la Pro TV după doi ani. Unde au loc înscrierile

 

Ultimele Articole