AcasăMoney&PeopleVocea României se întoarce la Pro TV după doi ani. Unde au...

Vocea României se întoarce la Pro TV după doi ani. Unde au loc înscrierile

După doi ani de pauză show ce a atins audiențe record, Vocea României se întoarce pe micile ecrane.Va fi cel de-al 10-lea sezon.

Ultima ediției a fost în 2019, jurați fiind Horia Brenciu, Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, iar în anul următor proiectul a fost blocat din cauza situației medicale. Nici anul trecut Pro Tv-ul nu a ”dezghețat” franciza, în locul ”Vocii României” fiind introdus un nou concept de succes internațional, ”SuperStar”, în juriul căruia a făcut parte și Smiley. Cooptarea și selecția participanților a început pe vocearomaniei.protv.ro, iar cei care își doresc să fie ascultați pot completa formularul de înscriere.

Fenomenul Zurli, teatrul privat românesc ce a făcut 1 milion de euro din spectacole, online și merchandising

Vocea României se întoarce la Pro TV după doi ani de pauză

La ceas aniversar, cea de-a 10-a ediție a show-ului ”Vocea României” promite un sezon cu multe emoții, voci spectaculase și emoție. Nu se știe dacă precedent echipă de vedete și traineri-Tudor Chirilă, Smiley, Horia Brenciu și Irina Rimes- vor fi jurați pentru noul sezon.

”Vocea României” este o emisiune de talente bazată pe competiția ”The Voice”, create de producătorul de televiziune olandez John de Mol.

Vlad Dobrescu cântă rap cu burta plină! Hip-hop-erul are o afacere cu supă

Ultimele Articole