Începe Eurovision 2022. Delegația României a plecat azi la Torino

Peste câteva zile, la Torino va începe Eurovision Song Contest 2022. Între 10-14 mai vor avea loc semifinalele și finala celui mai de tradiție show muzical de televiziune din Europa și nu numai.

Astăzi a plecat către Italia și delegația României în frunte cu WRS, solistul care ne va reprezenta la ediția cu numărul 66 a Eurovision Song Contest. Solist anonim pentru o mare parte din români, WRS, ce s-a calificat cu piesa ”Llamame” a susținut un microrecital în incinta Aeroportului Otopeni. Miercuri, solistul, pe numele său Andrei Ionuț Ursu (WRS -”Urs” pronunțat, de la numele său -n.r.) va avea și prima repetiție, dar și ședința tehnică și o conferință de presă.

Începe Eurovision 2022. Zdob& Zdub va reprezenta R. Moldova

WRS va urca pe scena Eurovision în a doua semifinală, pe 12 mai a.c., având numărul 13 de întrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.
Semifinalele şi finala Eurovision, din 10 şi 12, respectiv 14 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR Internaţional. Moldova va fi reprezentată la Eurovision Song Contest de Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov (piesa ”Trenulețul”).

Înainte să ia în serios cântatul, Andrei Ionuț Ursu a fost dansator la ”Românii au talent”, ”Vocea României”, dar și pentru Antonia, Andreea Bănică ori Ruby.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri